Schimbare radicală între Andreea Bălan și Victor Cornea. Decizia surprinzătoare luată de cei doi

Schimbare radicală între Andreea Bălan și Victor Cornea. Decizia surprinzătoare luată de cei doi
De peste 20 de ani, Andreea Bălan e în lumina reflectoarelor. A fost văzută alături de toți bărbații din viața ei, dar pare că niciodată n-a făcut-o cineva mai fericită ca Victor Cornea.

Deși Andreea Bălan și Victor Cornea nu sunt de multă vreme împreună, s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. Diferența de zece ani nu e un impediment pentru ei, iar sursele spun că vor să treacă la alt nivel.

Deși cântăreața locuiește în București și Victor la Sibiu, surse din anturajul celor doi spun că au început să facă tot felul de planuri pentru a se muta împreună. Și cum nu se pune problema ca Andreea să plece din superba vilă, se aud zvonuri că Victor n-ar spune nu să se mute alături de Andreea, în Capitală. Pentru că o iubește foarte mult și, spun sursele, își dorește enorm să se trezească în fiecare dimineață alături de femeia iubită.

„De câteva săptămâni au început să discute despre posibilitatea de a se muta împreună, Victor își dorește enorm acest lucru.”

„Nu am văzut-o niciodată pe Andreea atât de fericită, de binedispusă, de liniștită. Chiar niciodată, cu niciun bărbat. Victor este jumătatea ei adevărată.

Andreea Bălan și Victor Cornea vor să se mute împreună

La ei totul este simplu, intuitiv, nici unul nu face un efort pentru celălalt, se completează minunat. De câteva săptămâni au început să discute despre posibilitatea de a se muta împreună, Victor își dorește enorm acest lucru. Să se trezească zi de zi lângă Andreea. Însă, situația este complicată.

„Momentan trebuie să stea despărțiți și să se vadă atunci când programele lor coincid”

El locuiește la Sibiu, acolo unde este și tot staff ul său, antrenor, preparatori fizici etc. Să nu mai spunem despre familie. Pe de altă parte, Andreea nu se poate muta nicăieri pentru că este cu copiii. Așa că momentan trebuie să stea despărțiți și să se vadă atunci când programele lor coincid. Însă, din câte am înțeles, probabil că el se va muta la ea până la sfârșitul anului, cred că sunt capabili de orice ca să fie împreună tot timpul”, au declarat surse pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre