Se anunță încă o nuntă mare în showbizz-ul românesc. A fost dat și inelul de logodnă în mare secret

Se anunță încă o nuntă mare în showbizz-ul românesc. A fost dat și inelul de logodnă în mare secret
Sunt împreună de opt ani, au un copil extrem de reușit, dar până acum nu au avut timp să meargă în fața ofițerului Stării Civile.

Bat clopotele de nuntă pentru unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. E unul dintre foștii Andreei Bălan.

Se anunță nuntă mare în showbizz-ul românesc. A fost dat și inelul de logodnă

După ce s-a despărțit de Andreea Bălan, Keo și-a găsit fericirea în brațele lui Misty, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au o superbă fetiță împreună, dar încă nu au reușit să se căsătorească. Sunt puțini însă cei care știu că inelul de logodnă a fost dat cu cinci ani în urmă și e vorba de o bijuterie cu totul și cu totul specială, din aur alb, care a stat în familia lui Keo de generații.

Misty a povestit că a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere, când iubitul i-a organizat și o petrecere surpriză, iar ea a fost pur și simplu copleșită de emoții. Au tot vorbit de atunci de căsătorie, însă pandemia le-a încurcat planurile. Acum însă, e mai hotărâtă ca niciodată să-și unească destinul cu cel al artistului.

 E posibil ca marele eveniment să aibă loc chiar în acest an

„Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie. (…)

Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă. (…)

Acesta este un inel oferit de mama lui Keo, inelul de la el este din aur alb și, în ultimul timp, îmi place foarte mult aurul galben și le mai schimb. E un inel din familie, am înțeles că a fost al bunicii lui Keo și mama lui și-a dorit ca viitoarea lui soție să îl poarte. Și bunica lui tot așa l-a primit, din generație în generație”, a declarat Misty, potrivit Viva.

Sursă foto: instagram