Se întâmplă și la alții! După ce a intrat în mașina poliției și a răsturnat un ofițer, a fost lăsată să plece liniștită

Se întâmplă și la alții! După ce a intrat în mașina poliției și a răsturnat un ofițer, a fost lăsată să plece liniștită
Fără să îi pese de consecințe, s-a urcat într-o mașină de poliție, a răvășit documentele rămase pe banchetă și apoi a lovit ofițerul când acesta a încercat să intervină.

Nici măcar nu a fost arestată, în ciuda faptului că întregul incident a fost surprins de camera de supraveghere atașată de uniforma organului de poliție. Deoarece delicventa era o capră, nu a fost supusă legilor penale. 

Tot incidentul, surprins de camera de supraveghere

Înregistrarea video arată cum ofițerul a fost luat prin surprindere de un oaspete neinvitat în mașina de patrulare. Capra curajoasă a năvălit peste hârtiile pe care polițistul le lăsase pe bancheta mașinii. 

Cu toate încercărcările agentului de a scoate capra din mașină, aceasta nu se lasă înfrântă și ripostează, refuzând să coboare din autoturism. În timp ce ofițerul încearca să o îndepărteze și să scoată hârtiile din gura ei, aceasta a lovit cu capul și l-a răsturnat. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a forțelor de poliție locale.

„Pentru a explica ceea ce urmează să vedeți,  polițista a mers la o reședință pentru a livra niște acte civile. Ea a explicat că, din cauza numărului de case pe care le vizitează zilnic lasă în mod obișnuit ușa vehiculului deschisă, deoarece a trebuit să se retragă către autoturism cât mai rapid în mai multe rânduri, ferindu-se de câinii răi din cartier. Niciodată nu s-a așteptat și nici măcar nu a luat în considerare ceea ce urma să se întâmple în acea zi! Chiar dacă a fost doborâtă la pământ, nu a fost rănită fizic în incident. La sfârșitul zilei, am râs cu toții și sperăm că asta urmează să faceți și voi!”, a scris un agent de la biroul șerifului din județul Douglas din Georgia pe Facebook.

„O capră mi-a mâncat tema”

În secțiunea de comentarii a clipului, mai multe persoane au glumit, spunând că ofițerul ar fi trebuit să se întoarcă la reședința la care trebuia să livreze actele cu o scuză similară cu: „pisica mi-a mâncat temele”.

Din fericire, animalul nărăvaș nu a rănit ofițerul, iar videoclipul a fost o dovadă că într-adevăr a existat o capră jefuitoare care mesteca hârtiile.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp