Se pregătesc de nuntă, dar se poartă exact ca niște copii. Cum sărbătoresc Cleopatra Stratan și iubitul un an de relație

Se pregătesc de nuntă, dar se poartă exact ca niște copii. Cum sărbătoresc Cleopatra Stratan și iubitul un an de relație
Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc clipe magice zilele acestea, la munte. Au motive de bucurie și de sărbătoare.

Se pregătesc de nuntă dar se poartă exact ca niște copii, ceea ce și sunt, dacă stăm să ne gândim bine. Cleopatra Stratan și iubitul ei, Edward Sanda, „porumbeii momentului” din showbizul românesc, sărbătoresc un an de relație și au fugit la munte.

”Joi facem un an de când suntem împreună și sărbătorim la munte cu o săptămână de vacanță. Plus că se apropie și 14 februarie și vrem să le sărbătorim pe toate acum. Nu facem nimic obligatoriu, facem totul din suflet”, a spus Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni TV.

Se pregătesc de nuntă dar se poartă exact ca niște copii

Avea doar 17 ani când povestea ei de dragoste a devenit publică. Fiica lui Pavel Stratan, cântăreață talentată și ea, se iubește cu Edward Sanda, un tânăr artist din Baia Mare. Tehnic el nu mai e adolescent. Va împlini 24 de ani și e pregătit să înceapă viața de cap de familie.

Toamna aceasta, după ce Cleopatra a devenit majoră din punct de vedere legal (a împlinit vârsta de 18 ani  la începutul lunii octombrie), ea și iubitul ei și-au oficializat relația care ieșise la iveală încă de la începutul anului. Chiar de ziua ei, fiica lui Pavel Stratan a fost cerută în căsătorie, iar puștoaica a spus „Da”.

Părinții ambilor copii au fost astfel puși în fața faptului împlinit. „Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive”, a spus Edward Sanda într-un interviu.

Cum se alintă cei doi îndrăgostiți

Zilele acestea cei doi se joacă exact ca doi copii în zăpadă. Cleopatra a îmbrăcat un costum de schi albastru ciel și face îngerași în zăpadă, atunci când nu e trasă cu sania de către iubitul ei.

Acesta și-a intrat foarte serios în solul de cap de familia, și își încordează mușchii pentru a-și plimba iubita și a o face fericită. Cleopatra e în al nouălea cer. L-a dus pe iubit în vizită la Peleș.

„După o primă zi de distrat pe pârtie și dat cu sania, am venit la Peleș să ne culturalizăm un pic. Nu-i așa, pui?”, spune Cleopatra. Logodnicul o aprobă fericit, astfel că artista continuă: „ce mișto este să vii în locul despre care înveți la școală”. Dacă ea îi spune „pui”, el o dezmiardă mai complex: „my Universe”.

Sursa foto: Instagram

Ultimele noutăți în procesul în care Kris Jenner e acuzată de hărțuire sexuală de către un bodyguard