Se strânge lațul în jurul lui „Mr. Big”. Patru femei îl acuză public că le-a abuzat. Declarațiile lor sunt grafice și înfiorătoare

Se strânge lațul în jurul lui „Mr. Big”. Patru femei îl acuză public că le-a abuzat. Declarațiile lor sunt grafice și înfiorătoare
Încă o femeie îl acuză pe starul din Sex and the City, Chris Noth, de agresiune sexuală. Compozitoarea Lisa Gentile spune că starul a forțat-o în 2002.

Lisa Gentile, 54 de ani, susține că a fost abuzată sexual de actorul Chris Noth în 2002, după ce a băut câteva pahare cu el la restaurantul lui Da Marino, pe care îl frecventau amândoi. Ea a spus că actorul s-a oferit să o conducă, în plimbare, acasă. Ea a acceptat. Apoi i-a cerut să-i vadă apartamentul.

Când au intrat, susține Gentile (foto), Noth a agresat-o. În momentul în care a reușit să îl respingă, actorul ar fi jignit-o cu vorbe grele.  Mai mult, a doua zi, vedeta masculină din Sex and the City a sunat-o pe telefonul fix și a amenințat-o că o s-o pună „pe lista neagră”.

Totuși, ea și-a menținut cariera de cântăreață-compozitoare de succes, cu un contract de producție cu Dreamworks Animation, potrivit site-ului său. Acesta notează că „nu îi este frică să vorbească despre experiențele ei #metoo în industria muzicală cu nume mari”. Despere abuzatori vorbește în melodia ei rock, Guys Like You.

Detalii cutremnurătoare. E incredibil de ce a fost în stare „Mr.Big”

„Când am ajuns în fața imobilului unde locuiam, m-a întrebat dacă poate intra. I-am spus că nu am ce să-i ofer să bea și mi-a spus că e în regulă, și că voia doar să vadă unde locuiesc. A venit sus. Am intrat și m-am dus la bucătărie. A vrut să vadă restul apartamentului, dar nu i l-am arătat pentru că dormea colega mea de apartament. A folosit toaleta.

Am găsit niște vin vechi și i-am turnat un pahar. A început să mă sărute aproape imediat. Apoi, s-a rezemat de blatul din bucătărie și m-a tras cu forța spre el.

Nu era confortabil deloc pentru mine ceea ce se întâmpla. A devenit agresiv. Și-a pus ambele mâini pe sânii mei și a început să îi strângă foarte tare. Apoi și-a băgat repede mâinile sub cămașa mea. Și a început să îmi strângă și mai tare sânii. Cu degetele apuca pielea expusă neacoperită de sutienul meu. Apoi a încercat să-mi împingă sutienul în sus cu ambele mâini. L-am prins de mâini și am încercat să-l opresc.

I-am tot împins mâinile în jos în timp ce el le împingea pe ale mele în sus. Încercam să-l fac să se oprească. Și-a ridicat cămașa, expunându-și burta, și mi-a împins mâinile în jos spre penisul lui. În cele din urmă, am reușit să-l împing și să scap din strânsoarea lui și am strigat: Nu, nu vreau asta!

A devenit extrem de furios și a început să țipe. După ce a plecat, mi-am trezit colega de apartament și i-am spus ce s-a întâmplat”, a povestit compozitoarea Lisa Gentile, conform Daily Mail. Totuși, ea nu poate introduce un proces civil sau penal împotriva lui Noth, deoarece termenul de prescripție a expirat potrivit legilor din statul New York.

Alte trei femei îl acuză pe Chris Noth de fapte similare și chiar mai grave

Acuzațiile ei vin după ce alte trei femei l-au acuzat pe actor de agresiune sexuală, în ultimele zile. Una din victime susține că a fost pipăită și hărțuită de Noth în perioada când lucra ca hostess și cântăreață în lounge-ul Da Marino, în 2001. Tânăra avea 18 ani atunci și povestește că actorul o obliga să îi stea în poală, în timp ce era în erecție și o pipăia pe tot corpul.

Alte două femei, numite Zoe și Lily, susțin că au fost violate de acest actor, după ce le-a invitat în vizită la el acasă. Ambele femei susțin că recenta publicitate în jurul noii serii Sex and the City – And Just Like That le-a „trezit amintiri dureroase” din întâlnirile lor cu Noth, care a apărut foarte mult în știri în ultima săptămână ca urmare a morții șocante a personajul său, „Mr. Big”, în primul episod al noului serial.

Una dintre acuzatoare, Lily, spune că a încercat să scape în timpul violului, petrecut în fața unuei oglinzi, menționând familia actorului, soția și copilul. Dar acesta i-ar fi replicat: „căsătoria este o farsă” și că „monogamia nu este reală”.

Chris Noth, 67 de ani, a negat acuzațiile. Într-o declarație pentru The Hollywood Reporter, actorul a recunoscut că a avut „întâlniri consensuale” cu cele două femei, în timp ce era într-o relație cu soția sa, dar că nu s-a atins de ele.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail