Sean Penn, ex-ul Madonnei, divorțează iar. Ce i-a făcut tânăra soție, mai mică decât el cu 32 de ani

Sean Penn, ex-ul Madonnei, divorțează iar. Ce i-a făcut tânăra soție, mai mică decât el cu 32 de ani
În urmă cu un an, publicam știrea despre nunta secretă a lui Sean Penn cu actrița Leila George, mai mică cu 32 de ani decât fostul soț al Madonnei. Acum TMZ anunță că Leila a cerut vineri divorțul.

Leila este fiica actorului și regizorului Vincent D’Onofrio, care este cu doar un an mai mare decât soțul ei Sean Penn. Mama miresei, însă, actrița Greta Scacchi , e de aceeași vârstă cu mirele.

Cuplul s-a căsătorit în iulie 2020, într-o ceremonie intimă și ținută secretă atât de presă, dar și de marea lume artistică. Abia o lună mai târziu, la începutul lui august, actorul și regizorul Sean Penn (61 de ani) a anunțat evenimentul la emisiunea la „Late Night with Seth Meyers”.

„Am avut o nuntă Covid. Vreau să spun prin asta că i-am avut doar pe cei doi copii ai mei și pe fratele ei acasă, în timp ce ofițerul stării civile era pe Zoom și a oficializat căsătoria”, a spus Sean Penn.

În fotografia de mai jos este Sean cu fiica lui, Dylan, la Festivalul de la Cannes din acest an. Actriță și ea, Dylan este cu un an mai mare decât soția tatălui, Leila George.

Actrița australiană-americană Leila George, în vârstă de 29 de ani, era într-o relație cu Sean Penn din 2016. S-au separat de mai multe ori înainte de a rămâne închiși mai mult timp în aceeași casă. Dar au fost și despărțiți la începutul pandemiei de coronavirus o perioadă mai lungă. Atunci actorul și-a dat seama că a făcut o greșeală, că o vrea lângă el. Iar când a simțit că este în pericol să o piardă, s-a luptat să o recâștige. Și a cerut-o de nevastă.

După un an și 2 luni de la căsătorie, Leila a cerut divorțul. Conform aceleași surse, TMZ, motivele precise ale separării au rămas confidențiale.

Trei divorțuri pentru Sean Penn

Sean Penn a fost anterior căsătorit de două ori, cu Madonna (1985-1989) și Robin Wright. Cu cea de-a doua soție a avut doi copii, Dylan și Hopper. Cuplul a divorțat în 2010.

Regizorul a câștigat un Oscar, iar acum îi călăuzește în tainele actoriei pe copiii săi. Anul acesta, Sean Penn a pășit pe covorul roșu de la Cannes alături de fiica sa, Dylan (30 de ani) și fiul său, Hopper (27 de ani). Cei trei joacă în „Flag Day”, noul film al starului din „Milk”.

În afară de Madonna (foto) și de Robin Wright, celebrul actor și regizor a avut legături cu alte actrițe precum Scarlett Johansson și Charlize Theron.

De asemenea, a avut relații cu o serie de modele uimitoare, inclusiv modelul ceh Petra Nemcova și producătoarea Shannon Costello.

Acesta este al treilea divorț pentru Sean Penn. Este posibil ca vina să fie în totalitate a lui, dacă avem în vedere o declarație a sa făcută într-o emisiune tv, după căsătoria cu Leila. Starul de la Hollywood a admis că poate fi „dificil” pe plan personal.

„Sunt eu dificil? Da, așa cred. Aș spune că sunt o persoană care simte și se descarcă energetic. Cred că în interviul ăsta vorbim de o fată pe nume Leila George, ea mă cunoaște cel mai bine la acest nivel”, spunea anul trecut Sean Penn.