Seara perfectă a Loredanei Groza include și o rețetă secretă. Vedeta chiar se pricepe! – Exclusiv

Seara perfectă a Loredanei Groza include și o rețetă secretă. Vedeta chiar se pricepe! – Exclusiv
Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite și urmărit de artistă din România. Are armate de fani care îi știu un detaliu viața și apucăturile.

Chiar și aceștia însă au fost surprinși să vadă cat de expertă este vedeta atunci când intră în bucătărie. Este adevărat însă, că Loredana Groza a dovedit de foarte multe ori că este o adevărată gospodină, o maestra atunci când ajunge la cratiță, în fața aragazului. De data aceasta ea a profitat de roadele toamnei și a preparat „bomboane agricole”. Asta pentru a face o seară perfectă în compania celor dragi.

Pentru o seară perfectă, Loredana Groza nu merge în club, ci în bucătărie

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată pentru Loredana Groza o seară perfectă, aflați că avem toate detaliile. Vedeta adoră să se relaxeze în fața televizorului ronțăind ceva. Iar când vine vorba de ronțăieli, celebra cântăreață nu dă iama în junk food, ci își prepară singură poftele.

Duminică seara Loredana Groza și-a făcut „bomboane agricole”. Mai pe românește, a prăjit semințe de dovleac, reușind o combinație care a făcut pe multă lume să saliveze. Ba mai mult decât atât, vedeta și dezvăluit secretul rețetei sale imbatabile.

Rețeta de semințe prăjite a Loredanei Groza

„Dintr-un bostan turcesc am scos semințele, le-am pus la cuptor, cu multă sare, cu puțin ghee și cu puțină apă, bineînțeles, ca să le înmoaie, căci acestea sunt mai tari. Pornfood. Sau keto food. Sau ce vreți voi”, a mărturisit Loredana Groza în clipul pe care l-a postat pe rețelele sociale, mestecând între semințe, să se răcească mai repede. Apoi a spus ce urmează: „Și acum să mergem să privim un film artistic, magique – magnifique. Mâncând semințe de dovleac turcesc”, a conchis Loredana Groza.

Loredana Groza și-a încântat fanii în acest weekend, distribuind noi fotografii care o arată mai tânără și mai frumoasă ca oricând. Vedeta are mare grijă de silueta ei. Chiar dacă este gurmandă, ea este mereu atentă ce și cât mănâncă.

Sursa foto / video: Instagram