Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu le-a explicat românilor ce este deochiul. Vedeta și-a făcut altar acasă

Adriana Bahmuțeanu le-a explicat românilor ce este deochiul. Vedeta și-a făcut altar acasă
Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Adriana Bahmuțeanu le-a explicat românilor ce este deochiul și cât de periculos este pentru oameni.

Unii spun că deochiul nu există, alții se sperie și iau măsuri rapide. Adriana Bahmuțeanu a explicat totul despre acest subiect.

„Această energie se duce de la o persoană către o altă persoană”

„În terapiile holistice, inclusiv deochiul are o explicație. Ochiul rău, invidios, ochiul malițios… o privire, un gând, o energie negativă care se abate asupra cuiva transmisă de la o altă persoană. S-au făcut studii, experimente are să demonstreze că este această energie negativă care se duce de la o persoană către altcineva.

Ca o frecvență. Remediul este descântecul, rugăciunea. Sunt descântece care au rugăciuni inserate. Sunt oameni care se vindecă mai ușor dacă se roagă. Dar sunt și oameni care nu cred în Dumnezeu.

„Mie, personal, îmi ajută acatistele către Maica Domnului”

Adriana Bahmuțeanu spune ce este deochiul

Adriana susține că se consideră o persoană credincioasă, dar nu habotnică și nu trece nici o zi în care să nu citească acatiste. „Sunt credincioasă într-un fel spiritual, dar recunosc că nu merg la biserică des. Îmi place să merg în biserică când nu e nimeni sau foarte puține persoane și să mă rog profund.

Și dacă nu ajung, atunci mă rog la mine acasă, unde mi-am făcut un altar și unde citesc acatiste. Și să știi că îmi ajută foarte mult. Mie personal îmi ajută acatistele către Maica Domnului și le citesc cu regularitate. Și nu le citesc doar când am o problemă, ci și când nu am probleme”, susține vedeta.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mărturisit că acatistele care i-au transformat viața „le citesc cu recunoștință, pentru tot ce mi-a dat. Și când am ocazia și sit eu, intru într-o biserică și mă rog. Dar vreau să fiu singură, să nu mă bâzâie nimeni la cap, e comuniunea cu Divinitatea, pe care toți ar trebui să ne-o cultivăm”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre