Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu povestește ce a luat cu ea când s-a despărțit de Prigoană. Nu v-ați fi așteptat

Adriana Bahmuțeanu povestește ce a luat cu ea când s-a despărțit de Prigoană. Nu v-ați fi așteptat
Invitată în podcast-ul prietenei sale, Mara Bănică, fosta soție a lui Silviu Prigoană a dat detalii despre despărțirea de afacerist. Care au fost singurele lucruri pe care Adriana Bahmuțeanu le-a luat cu ea când a plecat.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar când a plecat din casa lui Silviu Prigoană, vedeta spune că nu a luat nimic cu ea.

„I-am spus că renunț la partea mea de împărțeală”

„Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. Întotdeauna se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe, la nivelul anului 2003-2004 vorbeam de 4, 5 milioane de euro. Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nici o contribuție.

„Nu banii țin o relație”

@denistosea2

Bunuri#duel #fyp #duet #greenscreen #fyyyp #fyy #foryoupage #viral #video #viralvideo #tiktok #goviral #denistosea #perte #2024 #love #pourtoi #fypシ゚viral #foryou #foryourpage @𝓓𝓪𝓷𝓾𝓽𝔃𝓪 @𝓓𝓮𝓷𝓲𝓼

♬ sunet original – 𝔻𝕖𝕟𝕚𝕤(𝕤𝕖𝕔𝕦𝕟𝕕𝕒𝕣)

Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”, a spus Adriana.

Vedeta consideră că poți fii fericit în viață și dacă nu ai bani mulți, dar „poți fi nefericit, atunci când ai bani foarte mulți”. „Eu am trăit în cea mai frumoasă din București, un castel în inima Capitalei”, susține fosta prezentatoare.

Mara Bănică a mărturisit și câteva din beneficiile pe care le-a avut Adriana. Iarna șoferul îi încălzea mașina, vara i-o răcea, „piscină în casă, la subsol”. „Era o casă foarte scumpă, foarte frumoasă, dar înăuntru nu era dragoste. Nu era liniște, nu era fericire, nu era bucurie. Și simțeam această presiune toți cei care locuiam în casă. Era o tensiune tăcută, un ucigaș tăcut al fericirii”, a mărturisit Adriana.

„Te bombarda cu iubire, după care începea denigrarea, lovitura”

Prigoană și Adriana, în vremurile bune

Vedeta și Prigoană s-au iubit enorm și tânjau unul după celălalt când erau despărțiți și după multă vreme bruneta a înțeles de ce s-a ajuns la despărțirea definitivă.

„Era tiparul ăsta. Te bombarda cu iubire, după care începea denigrarea, lovitura”, spune Adriana. Ea recunoaște că marea greșeală pe care a făcut-o a fost să-și expună relația la televizor, dar a făcut acest lucru pentru ca „oamenii să știe și partea mea de adevăr, dar poate n-a fost atât de bine să expun mizeria asta”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre