Simona Ionescu / Redactor Șef

Aurul are încărcătură malefică. Nu purtați niciodată o bijuterie până nu veți face acest ritual

Aurul are încărcătură malefică. Nu purtați niciodată o bijuterie până nu veți face acest ritual
Bijuteriile au fost și vor rămâne preferatele doamnelor și domnișoarelor, însă puține sunt cele care știu ce să facă cu cele din aur după ce le achiziționează.

Le cumpărați din magazin sau de la colecționari, bijuteriile de aur nu trebuie să aibă contact cu pielea până nu vor fi curățate.

Bătrânii spuneau că blestemul aurului nu iartă pe nimeni, de aceea dacă ați primit cadou o bijuterie din acest metal nobil, v-a rămas moștenire sau ați achiziționat-o de la persoane necunoscute, trebuie să o țineți timp de șapte zile în agheasmă.

Nu purtați niciodată o bijuterie din aur  până nu veți face acest ritual

Tot pentru a purifica bijuteriile, puteți să faceți o soluție din apă și sare, în care să o introduceți timp de 33 de zile. După acest interval, puteți spăla bijiuteria din aur cu puțin săpun și apă și o puteți pune liniștiți pe deget sau la gât. Acest ritual se face pentru a înlătura orice energie negativă care ar putea fi lăsată de oricine a încercat acel obiect înainte.

Cum să purificați aerul

Ce beneficii aduce aurul asupra organismului

Potrivit specialiștilor, odată ce veți purta aur veți avea parte de o mai bună circulație, dar vor fi reduse și umflăturile și durerile. Tot aurul este cel care grăbește vindecarea, îmbunătățește imunitatea, ajută de indigestie și reglează fluxul de energie. Pentru că au capacitatea  de a absoarbe căldura, când veți purta inele, coliere și brățări din aur, va fi echilibrată și temperatura corpului.

Argintul crește imunitatea

Argintul încarcă chakra inimii cu multă bunătate

Cât privește argintul, specialiștii susțin că este metalul care atrage cele mai bune energii din Univers, reușind să încarce și chakra inimii cu multă bunătate. Argintul se recomandă să fie purtat mai ales de persoanele nervoase, stresate, care suferă de dureri de cap.

Acest metal este cunoscut pentru stimularea imunității, dar și a intuiției. Pentru a îndepărta deochiul, purtați întotdeauna o cruciuliță de argint sau un ban din același metal în portofel și încercați să îmbrăcați lucruri de culoarea roșie. Veți observa cum energiile negative vă vor ocoli.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre