Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen de la Sălciua, transformată total după vizita la Muntele Athos. Ce s-a întâmplat în acel loc sfânt

Carmen de la Sălciua, transformată total după vizita la Muntele Athos. Ce s-a întâmplat în acel loc sfânt
Carmen de la Sălciua și viitorul său soț, Marian Corcheș, au ajuns într-un loc plin de sfințenie, Muntele Athos. Ce trăiri speciale a avut cântăreața.

Au plecat împreună la muntele Athos, dar Carmen de la Sălciua și iubitul au fost mai mult despărțiți în această călătorie.

Carmen de la Sălciua, transformată total după vizita la Muntele Athos. Ce s-a întâmplat în acel loc sfânt

Carmen de la Sălciua a declarat pentru Fanatik despre experiența pe care a trăit-o în vacanța de la Athos, considerat de blondă un alt nivel spiritual.

E un loc de care nu se poate povesti, e foarte multă rugăciune și credință.

”La muntele Athos a fost extraordinar. Chiar mi-aș dori să mai mergem. Muntele Athos nu înseamnă doar muntele propriu zis, cel care e interzis femeilor, ci și ceea ce îl înconjoară. Noi nu am urcat pe munte, mă refer la grupul de femei. Am mers cu două autocare, femeile au rămas împrejurul muntelui. Marian a urcat cu grupul bărbaților. E un loc de care nu se poate povesti, e foarte multă rugăciune și credință.

În momentul acela te vezi cel mai mare păcătos. E un alt nivel spiritual, trebuie să ai multă dăruire să ajungi la el”, a afirmat Carmen de la Sălciua.

„Noi suntem logodiți, chiar dacă nu la Biserică”

Pătrunși de credință, Carmen și Marian au decis de comun acord ca în această excursie să nu doarmă împreună, întrucât nu au primit taina căsătoriei, chiar dacă a fost cerută de soție.

”Atâta timp cât ai în vedere o căsătorie se putea să dormim împreună, chiar dacă nu am făcut-o. Noi nu stăm doar așa, ca o relație trupească, ar fi un păcat. Este un păcat și ce facem noi, dar… Noi suntem logodiți, chiar dacă nu la Biserică. Oricum, mai multe detalii despre treaba asta nu aș vrea să dau, Dumnezeu știe ce e, vreau să fiu discretă pe subiectul ăsta”, a mai spus cântăreața.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre