Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai puternică rugăciune către Cuvioasa Parascheva. Vă scapă de necazuri și rezolvă orice problemă

Cea mai puternică rugăciune către Cuvioasa Parascheva. Vă scapă de necazuri și rezolvă orice problemă
Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei rămâne una dintre cele mai iubite sfinte ale românilor. Iată ce rugăciune trebuie rostită de ziua acesteia.

14 octombrie rămâne o zi deosebită pentru toți credincioșii, care o cinstesc cu multă evlavie pe sfânta lor cea dragă, Cuvioasa Parascheva.

Cea mai puternică rugăciune către Cuvioasa Parascheva. Vă scapă de necazuri și rezolvă orice problemă

Indiferent ce necazuri ați avea sau câte greutăți ați întâmpina în viață, Cuvioasa Parascheva vă sare urgent în ajutor. De ziua Sfintei, toți cei care au probleme să citească această rugăciune aducătoare de mari bucurii, care vă scapă de orice situație neplăcută în care v-ați afla.

„Să mă îndrepteze ca întotdeauna să am sus inima, să gândesc la cele cerești, iar nu la cele pământești”

Purtătoare de chinuri, Sfântă Parascheva, roagă-te Părintelui Ceresc ca pe mine, cel împovărat cu toate păcatele și neînfrânat, să mă ridice spre cuvântarea măririi Sale și să mă îndrepteze ca întotdeauna să am sus inima, să gândesc la cele cerești, iar nu la cele pământești.

Roagă-te la Hristos, Fiul lui Dumnezeu, că a auzit ruga ta cea cucernică, pentru ca și pe mine leneșul, cel ce mă trândăvesc spre rugăciune și spre împlinirea poruncilor lui Dumnezeu, să mă îndrepteze și să-mi dea cuget, ca să doresc a mă ruga Lui neîncetat.

„Tu ai puterea de a-mi ajuta mie, ca una ce ai preamărit pe Dumnezeu cu faptele tale”

Cheamă și pe Duhul Sfânt- izvorul Care te-a întărit pe tine, fecioară curată, la lupta cea bună-, ca să-mi zidească mie inima curată și duh drept să înnoiască întru cele dinlăuntru ale mele și mai vârtos să mă cheme și să-mi dea osârdie ca să mă nevoiesc în viață curată și să mă întărească în lucrarea faptelor bune.

Cred că toate acestea mi le poți mijloci mie, o, Sfântă Parascheva!, la tronul Sfintei Treimi și de vei vrea, tu ai puterea de a-mi ajuta mie, ca una ce ai preamărit pe Dumnezeu cu faptele tale. Amin!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre