Cum ne vindecăm corpul cu geometria sacră. Folosită de Creator pentru conceperea Universului

Cum ne vindecăm corpul cu geometria sacră. Folosită de Creator pentru conceperea Universului
Lege tainică a naturii, se spune că geometria sacră a fost folosită de însuși Creator pentru a concepe Universul.

În vremurile trecute, când toată lumea trăia în armonie cu mediul înconjurător, oamenii știau că totul are o formă, Universul ghidându-se după reguli matematice invizibile.

Vechii preoți și preotese spuneau că folosind geometria sacră se vindecă corpul fizic, dar nu au vrut să dea nici un fel de informații celor neinițiați. Ce înseamnă geometria sacră? Dacă privim, de exemplu, cu atenție, un fagure de miere, observăm că acesta are formă de prismă hexagonală.

La rândul său, steaua de mare are formă pentagonală, galaxiile sunt spiralate, iar brazii conică. Despre toate aceste lucruri au vorbit pentru prima dată cei din civilizația Atlantidei, de la care au învățat ulterior vechii egipteni.

Floarea vieții aduce armonie în viața cui o poartă

Floarea vieții aduce armonie în viața celui care o poartă

Una dintre cele mai cunoscute forme ale geometriei sacre este floarea vieții, folosită de marile religii ale lumii. Aceasta pornește de la îmbinarea a 19 cercuri perfect intersectate pe fondul unui hexagon, totul fiind cuprins într-un alt cerc. Din cele mai vechi timpuri se știe că aceasta aduce armonie celui care o poartă, de aceea este folosită des pe talismane și amulete.

Spirala, simbolul evoluției

Cine face meditație într-un cerc își împlinește dorințele

Despre triunghi, specialiștii spun că reprezintă legătura cu Trinitatea Divină. Un triunghi cu vârful în jos semnifică fecunditatea, iar cel cu vârful în sus vă ajută să căpătați vibrații înalte. De asemenea, triunghiul dezvoltă memoria și crește forța mentală. Văzut ca oul cosmic, cine face meditație într-un cerc își va împlini toate dorințele.

Reprezentativ pentru elementele de bază ale omenirii, pământ, apă, foc și aer este pătratul, forma geometrică sacră care are toate cele patru anotimpuri și cele patru puncte cardinale. Acesta reprezintă integritate, durabilitate, protecție și existență pământească. Simbolul evoluției este spirala, folosită ca remediu excelent împotriva obsesiilor, stereotipiilor, viciilor și tendințelor negative repetitive.

Cubul lui Metatron îl reprezintă pe Mântuitor și pe Duhul Sfânt

Vârfurile rombului echilibrează energia corpului

Potrivit marilor învățați din Evul Mediu, liniile stelei cu cinci colțuri sunt rănile lui Iisus Hristos. De aceea se crede că cine poartă o pentagramă va fi păzit de forțele negre. Pecetea lui Solomon sau steaua cu șase colțuri oferă echilibru și protecție și realizează conexiunea dintre mental și sentimental. Steaua cu șapte colțuri aliniază energia chakrelor, iar rombul elimină blocajele care împiedică procrearea și echilibrează energia corpului.

Clubul lui Metraton transmite zilnic ordinele lui Dumnezeu

Simbol al druizilor, triskelionul are mari puteri magice, fiind foarte util în dezvoltarea puterilor paranormale, iar hexagonul este considerat un bun afrodisiac. Nu în ultimul rând, despre cubul lui Metatron se știe că Îl reprezintă pe Mântuitor dar și pe Sfântul Duh și transmite zilnic ordinele lui Dumnezeu și ale arhanghelilor Gabriel și Samuel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre