Simona Ionescu / Redactor Șef

Ești Păun sau Vultur? Poate Corb? Află ce semn ești în zodiacul păsărilor sacre și ce trăsături dominante ai

Ești Păun sau Vultur? Poate Corb? Află ce semn ești în zodiacul păsărilor sacre și ce trăsături dominante ai
De zodiacul chinezesc a auzit toată lumea, dar despre cel al păsărilor sacre știați? Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, oamenilor li se atribuiau păsări care îi reprezentau. Iată cum arată acest horoscop special.

Nu se calculează pe luni, ci în funcție de data nașterii. În funcție de număr, sunt șapte zodii: Păunul, Corbul, Vulturul, Porumbelul, Pasărea Pheonix, Cocoșul Negru și Bufnița. Dintre acestea, se pare că cele mai spectaculoase sunt Pasărea Pheonix și Bufnița.

Zodia Păunului – 1, 14, 21, 27

Cine s-a născut pe acestea date au ca pasăre reprezentativă Păunul. Acești nativi sunt frumoși, iar frumusețea lor este mai degrabă una interioară. Sunt cuceritori prin definiție și reușesc să îi zăpăcească pe toți cu felul lor de a fi. Foarte atenți la detalii, pun mare preț pe înfățișarea lor și țin la aparențe. Totuși, problema lor e că judecă după aparență, nu în profunzime.

Zodia Corbului – 4, 8, 20, 26, 31

Nativii care s-au născut sub acest semn sunt partenerii fideli prin definiție. Corbului dacă îi moare cioara nu se va mai recupla.

Zodia Vulturului – 3, 13, 19, 24, 30

În mitologia greacă, unul dintre mesagerii lui Zeus este vulturul. Oamenii născuți sub acest semn au caractere nobile și inteligență peste medie. Nu sunt neapărat posesivi, dar țin să îi protejeze pe cei din jurul lor.

Zodia Porumbelului – 7, 10, 15, 23

Cei născuți în aceste zile sunt patronați de pasărea iubirii. Se îndrăgostesc destul de ușor și nu își pierd speranța chiar dacă au eșecuri în dragoste.

Zodia Pasărea Phoenix – 5, 9, 17, 28

După cum spune și numele, acești oameni renasc din propria cenușă și sunt cei mai puternici din zodiacul păsărilor sacre. Chiar dacă sunt mai complicați de fel, ei reușesc să se ridice mereu.

Zodia Cocoșului Negru – 6, 11, 16, 22, 29

Oamenii care se nasc în aceste zile iau foarte în serios viața profesională. Nu înseamnă că renunță la familie sau la partener în favoarea carierei, dar îi acordă o foarte mare importanță. Fie iubești complet un Cocoș Negru, fie îl urăști. Cale de mijloc nu există!

Zodia Bufniței – 2, 12, 18, 25

Bufnița e asociată fie cu înțelepciunea, fie cu moartea. Acești oameni sunt diplomați, inteligenți și își calculează foarte atent fiecare pas. Se gândesc mereu la consecințele acțiunilor lor. De regulă, sunt oameni pașnici și cu multă înțelegere. Rețineți: un război cu persoanele născute sub semnul Bufniței e pierdut din start.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre