Simona Ionescu / Redactor Șef

Rugăciunea celor 7 arhangheli, grabnic vindecătoare și de ajutor celor aflați în suferință. Rostită în postul Crăciunului face minuni

Rugăciunea celor 7 arhangheli, grabnic vindecătoare și de ajutor celor aflați în suferință. Rostită în postul Crăciunului face minuni
Când sufletul este negru de supărare, sănătatea vă joacă feste și pare că toată viața s-a transformat, citiți rugăciunea celor 7 arhangheli. Minunile sunt doar la un pas...

Rugăciunea celor 7 arhangheli e una dintre cele mai puternice pentru curățenia sufletului, dar și pentru sănătate.

Rugăciunea celor 7 arhangheli, grabnic vindecătoare și de ajutor celor aflați în suferință. Rostită în postul Crăciunului face minuni

Pentru că este o rugăciune foarte puternică, aceasta nu se citește oricum, ci după o rânduială anume și pregătire din partea credincioșilor. Fiecare rugăciune închinată arhanghelilor vă aduce dragoste, înțelepciune, dar și protecție, fericire, noroc în viață și alungă tot răul din viață.

Se rostește în fiecare zi a săptămâni, sau puteți citi în fiecare o rugăciune către un arhanghel. Se va spune seara sau dimineața, atunci când sunteți liniștiți și după ce ați aprins candela. Preoții vă sfătuiesc să spuneți și o rugăciune atunci când aprindeți candela, dar și câțiva psalmi care vă sunt de mare ajutor. Această rugăciune foarte puternică este recomandată și celor care nu și-au găsit încă sufletul pereche și își doresc o familie.

,,Sfinților Arhangheli, rugați-vă pentru noi!

„Pe toţi cei ce-mi stau împotrivă biruieşte-i cu puterea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Cruci, cu rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu, cu ale sfinţilor îngeri şi cu ale Sfinţilor Apostoli. Apără-mă de cutremure, de potop, de războaie, de orice rău și izbăveşte-mă de cel viclean, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

„Trezește-mă din somnul păcatului și ajută-mă cu rugăciunile tale”

Sfinte Îngere, păzitorul și acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat stau dinaintea ta și mă rog. Auzi-mă pe mine, păcătosul rob al lui Hristos, care cu multă căință și lacrimi amare strig: să nu pomenești fărădelegile și nedreptățile cu care eu, nevrednicul, te mâhnesc în toată vremea, săvârșind fapte necuvenite în fața Ziditorului meu Dumnezeu.

Fii milostiv și nu te depărta de la mine. Trezește-mă din somnul păcatului și ajută-mă cu rugăciunile tale, că întru pocăință și neprihană să-mi petrec cealaltă vreme a vieții mele. Păzește-mă de căderile în păcate de moarte, ca să nu pier în deznădejde și să nu se bucure vrăjmașul de pierzarea mea.

În tot locul și în tot ceasul să-mi stai înainte, rugându-L pe Domnul Dumnezeul îndurărilor să-mi ierte păcatele pe care le-am săvârșit în viața mea cu fapta, cu gândul sau cu vorba.”  Cei 7 arhangheli la care trebuie să vă rugați sunt Mihail, Gavriil, Rafail, Varahil, Gudiil, Salateil și Uriil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre