De ce unii reușesc să facă bani din piatră seacă și alții fac eforturi mari? Cu aceste trucuri, veți da lovitura.
Atenție cui dați bani împrumut
Din bătrâni se spune că niciodată nu trebuie să dați bani împrumut în ziua de luni, pentru că veți avea doar pagubă. De asemenea nu trebuie să-i împrumutați niciodată pe cei care v-au dezamăgit. Nu țineți banii pe masă și nici la vedere și nu îi puneți în dormitor, bucătărie, lângă lenjeria de pat sau mâncare. Doar dacă îi veți ține în portofel, poșetă sau pușculiță, energia acestora va circula cum trebuie. Dacă se întâmplă să găsiți pe stradă o monedă, păstrați-o, pentru că altfel veți da norocului cu piciorul.
Nu trebuie să lăsați lângă ușă încălțăminte murdară
Energia bunăstării va circula liber doar dacă veți avea grijă să aveți mereu casa curată. Iar dacă vreți să câștigați și să nu aveți pagubă, nu țineți pantofii murdari lângă ușă. Încălțămintea se va spăla și se va depozita în dulapuri. Aduce prosperitate și să puneți o monedă sub fața de masă, iar poșeta și portofelul nu se vor lăsa niciodată pe podea. Nu puneți în portofel un număr impar de bani și nici bancnote murdare sau rupte.
Țineți o pungă cu sare în bucătărie
Bunicii spun că o pungă cu sare pusă în bucătărie sau un borcan în care depozitați mărunțișul, aduc bogăție. Tot pentru a atrage bunăstarea, cumpărați mere și miere. Nu mâncați din căni sau farfurii ciobite sau crăpate pentru că veți alunga banii. Sub nici o formă nu se aruncă pâinea uscată, cu aceasta puteți hrăni păsările cerului.
Nu spuneți niciodată că nu aveți bani
Pentru ca banii să vină, e important ca mărunțișul pe care-l primiți ca rest să în păstrați în buzunarele sacourilor. Niciodată banii nu se vor număra atunci când sunteți supărați sau nervoși, pentru că îi veți încărca cu energie negativă și nu spuneți că nu aveți bani. E foarte important ca atunci când vă serbați ziua de naștere să aveți bani în buzunar. De asemenea, la aniversare e bine să vă achizionați o pușculiță sub formă de cloșcă sau purceluș.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook