Simona Ionescu / Redactor Șef

Zahărul, cea mai puternică amuletă pentru a atrage banii și iubirea

Zahărul, cea mai puternică amuletă pentru a atrage banii și iubirea
„Vrăji” cu zahăr pentru a atrage bani, dragoste și noroc? Potrivit principiilor Feng Shui, acest aliment vă poate transforma viața. Iată unde trebuie să-l așezați în locuință.

Din cele mai vechi timpuri, zahărul a fost asociat cu prosperitatea, sănătatea și dragostea. Iată ce „vrăji” puteți face cu acest aliment.

Trei locuri importante unde trebuie să puneți zahăr

Pentru a profita la maximum de proprietățile zahărului, sunt trei locuri unde acesta trebuie așezat pentru a fi considerat cu adevărat o amuletă puternică. Dacă îl veți presăra în ghivecele cu flori veți transmite un semnal către Univers că așteptați prosperitatea cu brațele deschise. De asemenea, pentru a avea parte de energie, vitalitate, puneți zahăr într-un pahar apoi așezați-l pe noptieră lângă pat. Nu în ultimul rând, puneți zahăr și în colțul de sud-vest al casei și veți vedea cum dragostea și sporul banilor se vor amplifica.

Vrăji” cu zahăr pentru a atrage clienți

Potrivit informațiilor oferite de peskiadmin.ru, șoferii de taxi care au o perioadă nefastă și clienți puțini, își vor rezolva rapid problema printr-un truc simplu, dar eficient. Tot ce trebuie să facă este să presare puțin zahăr sub scaun.

Vrăji cu zahăr pentru a atrage dragostea. Sursă foto: casoteca

Ritualul Babei Vanga cu zahăr pentru a atrage norocul

Despre celebra clarvăzătoare Baba Vanga s-au scris multe, dar sunt puțini cei care știu că aceasta reușea să spună totul despre un om, citind în… zahăr. De la bulgăroaică a rămas și un ritual pentru a atrage banii. Când răsare soarele, ieșiți afară cu un amestec de sare, orez și zahăr. Trebuie să luați 50 g din fiecare ingredient.

Stați în așa fel încât soarele să vă lumineze fața, luminând amestecul pe care-l veți ține în mâini. Se vor rosti cuvintele: „”Viața mea este dulce, viața mea este liniștită, trăiesc din belșug și toate necazurile au dispărut. Zahăr alb, viață pură, liberă, în abundență! Așa să fie”. Împărțiți totul în două părți egale.

Împrăștiați o parte într-un loc unde se adună păsările, iar pe cealaltă luați-o acasă. Fierbeți amestecul de orez. Veți ști că ritualul a avut succes, dacă veți vedea un cerc uniform de culoare albă pe pereții cratiței. După ce se va răci, va fi dat de mâncare unui animal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre