Secretele unei coafuri perfecte, de la hairstylist-ul lui Meghan Markle. Cum ne aranjăm părul în pandemie

Secretele unei coafuri perfecte, de la hairstylist-ul lui Meghan Markle. Cum ne aranjăm părul în pandemie
Fie că este vorba despre buclele ei lejere sau de cocul ei dezordonat, Meghan Markle știe cum să își aranjeze părul. Bineînțeles, acest lucru se datorează în mare parte hairstylist-ului George Northwood. Pandemia care a cuprins întreaga lume a venit cu multe schimbări, printre care și coafatul părului acasă. Așadar, ducesa de Sussex i-a permis hairstylist-ului personal să împărtășească cu publicul secretele părului ei fabulos.

Colaborarea lui cu ducesa a fost păstrată până de curând în secret, în ciuda multiplelor indicii care îl arătau drept omul din spatele celebrei coafuri de la nunta lui Meghan cu prințul Harry. Confirmarea suspiciunilor a venit printr-o postare pe Instagram pe 31 martie, atunci când ducele și ducesa de Sussex au renunțat oficial la rolurile lor de membri ai familiei regale. George Northwood – care a lucrat cu foarte multe celebrități (de la Alexa Chung și Lily James la Alicia Vikander și Stella McCartney) a fost în cele din urmă liber să împărtășească experiența sa cu cuplul.

„A fost un privilegiu enorm și o experiență minunată să lucrez cu ducele și ducesa de Sussex în ultimii doi ani. M-am bucurat în fiecare minut de colaborarea cu acest cuplu uimitor care nu numai că susține afacerile mici, dar m-au învățat atât de multe despre diversitate, egalitate și importanța sănătății mintale”, a scris hairstylistul pe Instagram.

Având în vedere că regulile impuse în pandemia de coronavirus peste tot în lume nu ne permit să mai mergem la salonul de înfrumusețare, cine ne-ar putea sfătui mai bine decât decât omul din spatele coafurilor perfecte ale lui Markle, în materie de îngrijirea și coafarea părului? George Northwood împărtășește sfaturile și trucurile sale de top pentru a menține părul cu un aspect sănătos.

  1. Nu stilizați părul prea mult

„Unul dintre stilurile mele este o coafură cu bucle lejere, așa cum se poate observa adesea la Ducesa de Sussex și mulți dintre ceilalți clienți ai mei. În acest fel, coafura pare șic și naturală fără efort, fără acel aspect prea drept sau prea buclat. Deoarece este un stil natural natural, acesta va oferi impresia unui păr mai sănătos”, spune George Northwood.

  1. Oferiți volum pentru a da iluzia unui păr mai des

„Un spray de volumizare sau texturare bun poate constitui o bază excelentă pentru coafare. Indiferent dacă părul vostru este într-o stare bună sau nu, folosirea produselor pentru volumizare înainte de coafare va da iluzia unui păr mai des și mai sănătos”, povestește acesta.

 3. Optați pentru tunsori regulate

„Tunsorile regulate și de calitate vă vor îmbunătăți sănătatea părului, precum vor adăuga și mișcare acestuia. Dacă vă tundeți regulat, părul vostru va arăta întotdeauna proaspăt, bine îngrijit și cel mai fin”, spune specialistul.

  1. Răsfățați-vă cu o mască de păr revitalizantă

„Un tratament regulat în profunzime va reînvia orice păr uscat. O mască de păr bună, utilizată săptămânal, vă va asigura că părul vostru va avea parte de o hidratare intensă. Revigorează orice textură uscată sau fragilă și, de asemenea, îmbunătățește strălucirea, ceea ce face ca părul tău să pară foarte puternic și sănătos”, spune el.

Colecția impresionantă de mașini deținută de Jay-Z. Cum arată „bijuteriile”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp