Secretul cel mai păzit de familia regelui Elvis Presley s-a aflat la înmormântarea Lisei Marie. Cei prezenți la Graceland au fost copleșiți

Secretul cel mai păzit de familia regelui Elvis Presley s-a aflat la înmormântarea Lisei Marie. Cei prezenți la Graceland au fost copleșiți
Fiica Lisei Marie Presley a născut, în secret, și a dezvăluit că are o fiică abia la înmormântarea mamei sale.

Răpusă de un atac de cord, imediat după ceremonia Globurilor de Aur, Lisa Marie Presley a fost înmormântată, duminică, la Graceland alături de fiul său, Benjamin, care s-a sinucis la 27 de ani. La ceremonie au participat numeroase vedete, însă surpriza cea mare a venit de la fiica defunctei.

Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a dezvăluit că ea și soțul ei, Ben Smith-Petersen, au devenit, de curând, părinții primului lor copil. Cei doi au o fiică. Smith-Petersen a făcut aluzie la dezvăluirea surprinzătoare în timp ce citea o scrisoare de la soția sa la memorialul Lisei Marie Presley de la Graceland, duminică. Riley, care trebuia să vorbească la comemorare, a stat în primul rând la ceremonie, în timp ce soțul ei a citit scrisoarea emoționantă cu voce tare în numele ei.

Ginerele Lisei Marie Presley a anunțat nașterea primului nepot

„Îți mulțumesc că mi-ai arătat că dragostea este singurul lucru care contează în această viață. Sper că îmi voi putea iubi fiica așa cum m-ai iubit tu pe mine, așa cum mi-ai iubit fratele și surorile”, scria în parte scrisoarea lui Keough către regretata ei mamă, conform Page Six. „Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inimă, empatie, curaj, simțul umorului, maniere, temperament, sălbăticie, tenacitate. Eu sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt un produs al inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”.

Ben Smith-Petersen s-a căsătorit cu Riley Keough în 2015. El nu a dat mai multe detalii despre momentul în care s-a născut fiica lor și nici nu a dezvăluit numele ei. Micuța este nepoata Lisei Marie, care din păcate a murit săptămâna trecută, pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac, la vârsta de 54 de ani. Pe lângă Riley, Lisa Marie era mama fiicelor gemene, Finley și Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani. fetele au mai avut un frate,  Benjamin Keough, care s-a sinucis în iulie 2020. El avea 27 de ani.

Mesaj emoționant

„Îmi amintesc că îmi făceai baie când eram bebeluș, mă duceai cu mașina în scaunul meu ascultând Aretha Franklin… mă duceai la o înghețată după școală în Florida, și-a amintit ea, în aceeași scrisoare. Îmi amintesc că ne cântai cântece de leagăn mie și fratelui meu noaptea și cum stăteai cu noi până adormeam”. Mesajul a continuat: „Îmi amintesc cum mă simțeam să fiu iubită de cea mai iubitoare mamă pe care am cunoscut-o vreodată. Cât de sigur mă simțeam să fiu în brațele tale: Îmi amintesc acest sentiment când eram copil și mi-l amintesc acum două săptămâni pe canapeaua ta”.

Foarte atașată de mama sa, Riley a abordat pentru prima dată decesul mamei sale într-o postare pe Instagram săptămâna trecută. Vedeta din „Daisy Jones & The Six” a împărtășit o fotografie retrospectivă în care apare ținând în mână flori în timp ce se uită la mama ei. Ea a alăturat postarea cu o inimă roșie.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre