Secretul tinereții lui Jennifer Lopez. A folosit sau nu botox?

Secretul tinereții lui Jennifer Lopez. A folosit sau nu botox?
Chiar înainte de lansarea liniei sale de beauty, JLO Beauty, Jennifer Lopez a vorbit sincer despre cum își menține chipul fără riduri. În discuție a fost adus botoxul, procedură controversată, la care apelează foarte multe vedete și despre care, la fel de multe neagă că l-ar fi folosit.

„Nu am avut niciodată botox. Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic împotriva oamenilor care fac acest lucru, nu este treaba mea. Eu merg mai mult spre o abordare naturală de îngrijire a pielii, dar vreau să funcționeze produsele mele. Vreau acidul hialuronic acolo.

Vreau lucrurile care vor ajuta, nu vreau să trebuiască să recurg la ace la un moment dat. Nu spun că nu voi face acest lucru într-o zi, dar nu am făcut-o încă”, a dezvăluit Jennifer Lopez într-un apel video cu producătorul show-ului „In the Morning”.

Jennifer Lopez a povestit însă că în urmă cu mai bine de 30 de ani, la începutul carierei ei, culmea, un fost iubit a încurajat-o să recurgă la injecții pentru estomparea ridurilor. „Aveam 20 de ani și mă întâlneam cu acest tip. S-a dus la un dermatolog, eu m-am dus la alt dermatolog. Dermatologul meu mi-a oferit o substanță de curățare excelentă și protecție solară și mi-a spus că dacă le voi folosi de acum înainte, pielea mea va fi sănătoasă”, a mai relatat vedeta.

Pe de altă parte, a relatat ceea ce a spus medicul la care apelase iubitul ei: „Știi că ai o linie mică chiar aici? Ar trebui să începem cu botox”, își amintește diva. Ea a explicat că nu iubește defel acele. Acum se felicită pentru decizie: „Am spus nu, mulțumesc. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi început cu botoxul de la 23 de ani, cum aș arăta acum. Chipul meu ar arăta altfel astăzi”.

Produsele miraculoase pe care le poate folosi oricine

Vedeta are totuși niște secrete care îi mențin tenul așa de tânăr. Culmea, sunt produse la îndemâna oricui. Jennifer Lopez recunoaște că folosește ulei de măsline pe care îl masează pe piele. Iar pe lângă uleiul de măsline, Jennifer spune că nu uită niciodată de protecție solară: „Încurajez pe toată lumea să facă asta încă de la 15 ani, să folosească protecție solară în fiecare zi. Acesta este secretul pentru îngrijirea pielii. Fac acest lucru de când aveam 22 de ani”.

Sursa foto: Instagram

Înainte să se facă pictor, Salvador Dalí a vrut să fie bucătar