Selly a făcut-o lată. Poliția a reacționat la imaginile difuzate chiar de el și a amendat petrecăreții

Selly a făcut-o lată. Poliția a reacționat la imaginile difuzate chiar de el și a amendat petrecăreții
Cu șampanie Moët & Chandon și cu Tzancă Uraganul, așa și-a sărbătorit Selly ziua de naștere. Puștiul minune, care e independent financiar de când și-a făcut carte de identitate a împlinit 20 de ani. La mulți ani!

Up Date: După apariția imaginilor cu cheful organizat de Selly de ziua lui, postate chiar de vlogger pe contul lui de Instagram, polițiștii spun că s-au sesizat și au început cercetări. Poliția a transmis un comunicate despre această acțiune, arătând că și-a făcut datoria și în cazul lui Selly. Până acum s-au dat amenzi în valoare de 15.000 de lei.

Comunicatul Poliției

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală” a precizat Poliția Ilfov.

Știrea inițială, publicată în 28.02.

Totuși, după apariția imaginilor de la petrecere, se întreabă lumea de ce la el nu a descins Poliția să-l amendeze. Are imunitate după ce a vrut să reformeze sistemul de învățământ?  Sau ce? Căci petrecerea a fost de pomină, a durat până dimineața, s-au postat imagini din timpul distracției și, chiar dacă nu s-a păstrat distanțarea socială și nici măști nu s-au purtat, polițiștii nu au observat și nu s-au autosesizat. Știa că așa va fi? Cert e că făcea glume pe tema asta, încă de acum câteva zile.

Selly a împlinit 20 de ani și a sărbătorit ca un boss. Și-a adus un manelist să îi încânte invitații. Este el însuși fan înrăit al lui Tzancă, îi știe cântecele pe de rost. Asta s-a văzut în înregistrările care au ajuns pe internet.

„Am averi și bani pentru o mie de ani”

Sărbătoritul a chefuit și a fredonat fiecare vers din celebrele melodii ale manelistului. „Am averi și bani pentru o mie de ani / Trăiesc ca un boier, stau bine monșer. (…) Când vorbiți de mine, v-aș da una peste gură / Dar mi-e să nu-mi stric Rolexu’ de la mână / Și-un picior la mișto, așa v-aș da / Dar nu-mi murdăresc pantofii mei de catifea”, a cântat Tzancă Uraganul acompaniat de Selly.

Idolul adolescenților din România a primit numeroase urări de bine din partea multor vedete din showbiz-ul românesc, dar și din partea fanilor. Pentru petrecerea de ziua sa, Selly a închiriat o vilă, departe de agitația din Capitală. Aici s-a distrat până în zori alături de cei mai buni prieteni și de iubita lui. Nimeni nu le-a deranjat petrecerea opulentă, se întreabă lumea de ce la el nu a descins poliția. Niciun polițist nu a venit să verifice de ce nu se respectă distanțarea socială.

Independent financiar de la 14 ani

Așa cum Rețete și vedete a mai scris, Selly, fiul unui inginer și al unei profesoare din provincie, își câștigă de mult timp existența singur. La 14 ani era deja independent financiar. El face bani pe YouTube, mai ales, de unde încasează mii de dolari pe zi. În plus, el a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube,  Selly a deschis și un magazin online de haine (al trupei).

Ultimul proiect e Academia de vlogging, unde promite, contra cost, să îi învețe și pe alții cum să facă bani din vlogging. Mesajul lui Selly pentru fani, înainte să schimbe prefixul: „Am 20 de milioane de motive să fiu fericit. (…) Work hard for ur dreams”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Smiley își găsește tot felul de preocupări în așteptarea tensionată a micuței prințese