Selly și-a băgat prietenii în sperieți. Gami „a transpirat de emoție”

Selly și-a băgat prietenii în sperieți. Gami „a transpirat de emoție”
Atunci când ne gândim la tinerii vloggeri, Selly este cel mai probabil primul nume care ne apare în minte tuturor. La o vârstă foarte fragedă, el se bucură de un succes răsunător pe care l-a dobândit prin multă muncă și dedicare.

Selly și-a băgat prietenii în sperieți. Gami „a transpirat de emoție”. Andrei Șelaru nu este doar un vlogger, ci un adevărat exemplu pentru toți tinerii. Selly creează în permanență un conținut de calitate pentru YouTube, căutând mereu metode de a-și surprinde comunitatea din online. 

Selly își surprinde mereu urmăritorii cu un conținut cât mai captivant

La doar 20 de ani, Selly muncește neîncetat la proiectele pe care le desfășoară în mediul online, și mai nou și în televiziune. Fiind un tânăr pasionat, atunci când lucrează o face complet dedicat. Mereu dornic de evoluție, vloggerul caută în permanență să creeze conținut de calitate pentru urmăritorii săi.

Cel mai recent vlog postat de Selly pe YouTube a surprins, din nou, comunitatea pe care și-a creat-o în online. Fanii vloggerului au trecut prin toate stările posibile, de la suspans la râs copios cu gura până la urechi.

Selly și-a băgat prietenii în sperieți

Gândindu-se la ce fel de material ar trebui să conceapă pentru urmăritorii săi, Selly a venit cu ideea unei farse. El și-a păcălit prietenii, băgându-i într-o spaimă de nedescris. 

Numele videoclipului postat pe YouTube dă de înțeles în ce fel a decis el să își sperie prietenii, anunțându-și totuși publicul că este vorba despre o farsă: „Am intrat peste prietenii mei cu mascații și poliția *prank*”.

În materialul postat, Andrei Șelaru a trimis „poliția și mascații” peste prietenii lui, pe care i-a filmat cu camera ascunsă. Aceștia au fost interogați de către „organele de poliție”, sub pretextul unei investigații legate de pirateria de pe internet.

Percheziționându-l pe Gami, unul dintre membrii trupei 5 GANG și prieten al lui Selly, tânărul i-a poftit pe polițiști în casă. Apoi, fiind interogat în legătură cu un program de editare pe care îl avea instalat în calculator, vloggerul s-a scuzat spunând că: „V-am spus…nu am mai folosit de mult calculatorul acesta”.

Selly iese la atac. Planul cu care va revoluționa învățământul