Semn rău pentru maestrul Gheorghe Turda. „Când am ieșit din cimitir…”

Semn rău pentru maestrul Gheorghe Turda. „Când am ieșit din cimitir…”
La înmormântarea celebrului actor Alexandru Arșinel a participat și Gheorghe Turda, care a avut parte de un moment neplăcut.

Cu puțin timp în urmă, maestrul Alexandru Arșinel a fost condus pe drumul fără întoarcere. Printre cei care i-au adus un ultim omagiu a fost și artistul Gheorghe Turda.

Semn rău pentru maestrul Gheorghe Turda. „Când am ieșit din cimitir…”

După ce a participat la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, Gheorghe Turda, în vârstă de 74 de ani, nu a fost deloc atent și a căzut în cimitir. Lovitura a fost foarte dură, iar cântărețul și-a fisurat o coastă, iar problemele nu au trecut nici acum. Să fie oare vorba de un semn rău, așa cum se spune din bătrâni?

„Am fost la spital și mi-au spus că nu se mai repară”

„Am fost la înmormântarea lui Arșinel și, când am ieșit din cimitir, m-am împiedicat de o balustradă mică, am căzut pe spate, m-am lovit la șale și mi-am fisurat o coastă, nu e ruptă. Am fost și la spital și mi-au spus că nu se mai repară. Coastele nu se repară, nu se mai pot pune la loc”, a povestit vedeta pentru Click.

Artistul are probleme la deplasare

Bărbat curajos pe care nu-l sperie nimic, deși în urma loviturii se deplasează mai greu, Gheorghe Turda nu stă deloc și merg la concerte ca și cum nu ar fi pățit nimic. ”Dar chiar și așa mă deplasez la concerte. Plec la Roma, pe 1 Decembrie voi cânta la Sibiu, iar de Crăciun voi cânta pentru românii din Madrid. Nu îmi e frică să zbor, n-am căzut eu cu avionul cu Ceaușescu… în 1975, nu cad acum”, s-a destăinuit celebrul cântăreț.

Un bunic perfect

Nu doar profesional lui Gheorghe Turda îi merge din plin, ci și particular, el fiind un bunic pe care și l-ar dori orice nepot. Vedeta are trei nepoței pe care-i răsfață și se bucură enorm că toți l-au moștenit.    „Am trei nepoți de la două fete. Unul de 10 ani, unul de 8 ani și o nepoată de 16 ani. Cântă și ei, toți sunt talentați.

Mă moștenesc pe mine și cântă și ei. Petru cântă la tobe și l-a văzut Țăndărică și a zis să i-l dau să cânte cu el în spectacole. Pe nepoată o cheamă Antonia și este în clasa a zecea de liceu. Pe fetele mele le cheamă Voichița și Anca, iar ginerii au păstrat numele de Turda, ne înțelegem extraordinar de bine. Pot să spun că abia aștept să fiu cu ei de sărbătorile acestea și abia aștept să le fac cadouri”, a mai spus maestrul.