Semne că cineva este atras de tine. Ce spun psihologii

Semne că cineva este atras de tine. Ce spun psihologii
A fi plăcut este o dorință pe care o avem cu toții, dar nu toți suntem foarte pricepuți să o arătăm. Psihologii au clarificat dilema și au spus câteva semne că cineva este atras de tine. Cum le recunoaștem.

Să îți dai seama dacă iubirea ta te place poate fi uneori o sarcină grea. Din fericire, există câteva semne care nu sunt atât de evidente, dar arată dacă cineva te place foarte mult. De exemplu, dacă se joacă cu un lucru întâmplător în timp ce vorbesc cu tine, s-ar putea să se îndrăgostească. Semne că cineva este atras de tine. 

Reacționează la sunetul vocii tale 

Acesta este un semn foarte important și vizibil. Oamenii cărora le plac alte persoane își schimbă tonul vocilor în funcție de nivelul de atractivitate pe care îl simt, spun experții. De exemplu, femeile tind să folosească un ton mai înalt și instabil al vocii atunci când se simt atrase de cineva. De asemenea, s-a demonstrat că femeile preferă voci mai joase la bărbați, iar bărbații vor căuta adesea compania femeilor cu o voce înaltă.

Vi se confesează

Cu cât vă plac mai mult, cu atât vă vor spune mai multe detalii personale despre ele. Pot chiar să-și împărtășească defectele sau contracarările, dar într-un mod ușor casual. De asemenea, vor încerca să mențină conversația întrebându-vă lucruri despre voi.

Semne că cineva este atras de tine. Poziția mâinilor și picioarelor

Acordați atenție limbajului corpului, în special picioarele și brațele. Poziționarea lor poate dezvălui dacă persoana este disponibilă sau nu. Dacă au picioarele descrucișate, poate fi un indiciu puternic. De asemenea, verificați dacă au contact vizual cu voi sau dacă palmele lor sunt neîntoarse. Acestea arată limbajul corpului deschis. Această regulă se aplică atât bărbaților, cât și femeilor.

Îți copiază comportamentul 

Ți-ai pus coatele pe masă și ai observat că cel pe care îl placi ți-a urmat exemplul imediat? Atunci s-ar putea să începi să flirtezi în curând. S-a dovedit științific că oamenii copiază pe alții pe care îi plac. Asta fie că sunt gesturi, anumite posturi, cuvinte sau chiar preferințe în mâncare sau muzică.

Foto: Facebook

Meghan Markle i-a luat locul Camillei Parker. Istoria se repetă în iubirile familiei regale

Recomandarile noastre