Ce înseamnă dacă visezi un cal. Toată lumea ar vrea!

Ce înseamnă dacă visezi un cal. Toată lumea ar vrea!
Calul este un animal frumos şi puternic. Dacă ne apare în vis este semn bun, spun cercetătorii de vise. Anunță iubire, câștiguri şi sentimente bune.

Calul în vis poate însemna că urmează să primiți vești bune. Contează dacă frumosul animal este alb, negru sau maro. În fond, visele noastre ne spun multe despre personalitatea noastră sau despre evenimentele care ne macină zi de zi.

Calul în vis anunță iubire şi câștiguri

Calul în vis poate anunța evenimente ce urmează să se întâmple sau pe care le doriți. Nu există dovezi științifice că este așa, dar unii oameni cred în vise.

Dacă visăm un cal este foarte important să ţinem minte statura, culoarea şi temperamentul calului.

De pildă, dacă visezi un cal alb este semn bun deoarece calul alb în vis reprezintă frumuseţe, putere şi ne arată un animal pur.

Poate însemna că vei cunoaşte o persoană extrem de benefică pentru tine, cu un suflet frumos şi mai ales cu gânduri curate.

Dacă o fată care nu are iubit visează un cal alb este foarte posibil să fie cerută în căsătorie foarte curând sau să se îndrăgostească de un bărbat cu bani.

Calul negru poate însemna faptul că eşti atras de o persoană care impune o autoritate şi o atracţie extrem de mare asupra ta.

Este posibil să anunţe o veste interesantă, una care te ia prin suprindere, plăcut sau neplăcut.

Dacă visezi un cal maro este semn că vei cunoaşte o persoană influentă care va avea un rol foarte important în viaţa ta. Te va ajuta să urci pe scara socială şi mai ales în carieră.

Calul din vis poate anunța câștiguri

  • Dacă în visul tău tu călăreşti un cal este posibil să ai parte de mari câştiguri şi succes în planul financiar.
  • În cazul în care speli sau ţesali calul din visul tău este posibil să te macine o problemă.
  • Dacă în visul tău calul aleargă este semn că eşti într-o perioadă în care încerci să realizezi mai multe lucruri în acelaşi timp şi nu prea reuşeşti.
  • Calul care aleargă în visul tău semnifică faptul că ai o voinţă de fier şi că eşti dispus să mergi până în pânzele albe pentru a reuşi ce ţi-ai propus.
  • Căruţa de cai anunţă faptul că s-ar putea să ai parte de nişte vizite neaşteptate.
  • Dacă în visul tău apar mai mulţi cai care galopează este posibil să ai parte de o dragoste tumultuoasă.
  • Un câmp de cai care pasc linişţiti este semn că vei avea o viaţă frumoasă frumoasă şi lipsită de griji. Sursa: zenivers.ro

Horoscop Minerva – 26 februarie. Săgetătorii, șansă pentru o creștere a veniturilor sau o idee de afaceri profitabilă

Ce înseamnă când visezi că mănânci? E semn bun sau rău?