Ce înseamnă când visezi că mănânci? E semn bun sau rău?

Ce înseamnă când visezi că mănânci? E semn bun sau rău?
Ce înseamnă când visezi că mănânci? Dacă masa este plină de bunătăţi, este semn că râvneşti la avuţii şi munceşti să stângi avere.

Visezi că mănânci? Mâncarea nu prevesteşte ceva anume, sau un eveniment care urmează să se întâmple. E semn că avem nevoie de hrană.

Ce înseamnă când visezi că mănânci?

Când visăm că mâncăm este semn că în viaţa reală ne simţim lipsiţi de energie

Visezi că mănânci? Visele pot fi inflențate de viața reală, întâmplări, aspitații, îngrijorări.Uneori în visele noastre apar şi simboluri care ne intrigă, spun cercetătorii în vise.

Când visăm că mâncăm este semn că în viaţa reală ne simţim lipsiţi de energie şi că avem nevoie de hrană.

Dacă în vis mănânci cu poftă este semn că în profesional nu eşti pe deplin satisfăcut de recompensele financiare. Mâncarea este simbolul sănătăţii mentale, al energiei de care ai nevoie zilnic.

Când visezi o masă plină de bunătăţi este semn că râvneşti la avuţii şi munceşti să stângi avere.

Însă poate reprezenta faptul că îţi doreşti foarte mult o familie unită și stabilitate financiară.

Ce înseamnă când visezi că cineva găteşte ?

Când visezi că cineva găteşte este semn că o să ai parte de o supriză din partea celor apropiaţi.

Poate fi un cadou pe care ţi-l doreşti sau ceva de care ei cred că ai nevoie. Dacă visezi pe cineva în timp ce găteşte sau îl ajuţi să gătească este semn că îţi doreşti să ai o relaţie apropiată cu persoana respectivă.

Ce înseamnă când visezi că mănânci peşte?

Carnea este asociată cu abundenţa, iar peştele cu înţelepciunea şi cu săracia. Când visezi că mănânci peşte este semn că provii dintr-o clasă socială de jos şi îţi doreşti să avansezi și în societate şi în domeniul în care lucrezi.

Vrei mai mulţi bani şi îți dorești o mărire de salariu, o promovare în post. Când visezi că mănânci peşte este semn că nu îți place cariera aleasă și că te pierzi în lucruri superficial.

Ce înseamnă când visezi cireşe?

Când visezi că mănânci cireşe este semn că îţi place de cineva

Când visezi cireşe este semn că îţi place de cineva.

O consideri o persoană plăcută cu un caracter viu şi de o frumuseţe covârşitoare. Eşti atras de cineva care te face să te simţi fericit, vesel şi plin de viaţă.

Dacă cireşele din visul tău sunt roşii asta înseamnă că dorinţele tale cele mai ascunse se vor îndeplini. Dacă cireşele sunt albe sau necoapte este semn că nu vei avea parte de iubirea acestei persoane. Sursa: zenivers.ro


Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere

Visele pot prezice de fapt lucruri care nu s-au întâmplat încă? Psihologii explică totul!