Serena și Venus Williams, apariție incendiară. Surorile au pozat în costume de baie

Serena și Venus Williams, apariție incendiară. Surorile au pozat în costume de baie
Serena Williams  și sora sa, Venus, au o relație cu totul specială. Despre aceasta e vorba în ultima ediție a unei celebre reviste de peste ocean.

Amintim că pe pe 15 noiembrie a avut loc, la Hollywood, premierea filmului biografic „King Richard”, care prezintă viața marilor campioane ale tenisului american, Serena Williams (40 de ani) și Venus Williams (41 de ani). Filmul, care e produs de Will Smith, îl puteți urmări pe platforma HBO Go.

Cele două sportive, care au scris istorie pentru țara lor în circuitele mondiale de tenis, își datorează succesul tatălui lor, Richard Willams. Nu numai că el este artizanul succesului pe care l-au cunoscut fiicele sale. El le-a antrenat pe Serena și pe Venus timp de aproape două decenii. Dar, mai mult decât atât, le-a făcut cele mai bune prietene. Iar acest lucru îl recunosc ambele tinere.

Serena și Venus Williams în costume de baie

„O soră este un dar pentru inimă, o prietenă pentru spirit, un fir de aur pentru sensul vieții”, scrie Serena Williams într-o postare care promovează apariția ei și a surorii sale pe coperta Harpers Bazaar United States. „Cea mai bună prietenă și soră”, așa o numește campioana pe sora ei, Venus.

Într-o ultimă postare emoționantă, în care surorile Williams apar în costume de baie, Serena William scrie. „Un singur suflet, două corpuri”.

Venus Williams îi cunoaște cel mai bine nevoile surorii sale

Venus, 41 de ani, e sora mai mare a Serenei Williams, 40 d ani. Legătura dintre cele două surori e așa de puternică încât proprietatea în care locuiește familia Serena împreună cu soțul și fiica ei,  construită în stil spaniol-mediteranean, are un design interior realizat de firma V Starr, care aparține surorii campioanei, Venus Williams.

Aceasta își cunoaște foarte bine sora, pentru că a ținut cont de tot ce o pasionează. Decoratorii au integrat în casă stilul de hotel, după ce sportiva a trăit toată viața pe drumuri, între turnee.

Serena Williams este fost lider mondial la tenis, cu 23 de titluri de Grand Slam la simplu, mai multe decât orice jucătoare din Open Era și este pe locul doi la titluri de Grand Slam din toate timpurile, după Margaret Court. La rândul ei, Venus Williams a fost lider al lumii în ierarhia WTA în trei rânduri. În cariera sa, a câștigat 20 de titluri de Grand Slam: 7 la simplu, 11 la dublu feminin, și două la dublu mixt.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre