Serghei Mizil, dezvăluiri despre trecut. „După Revoluție m-am lăsat, îmi pare rău că mi-ar fi plăcut…”

Serghei Mizil, dezvăluiri despre trecut. „După Revoluție m-am lăsat, îmi pare rău că mi-ar fi plăcut…”
Când apare la televizor, reușește să smulgă mereu zâmbetele celor care îl privesc. Iată câteva lucruri neștiute despre Serghei Mizil.

Afaceristul Serghei Mizil are o latură sensibilă pe care nu multe persoane au știut-o.

Serghei Mizil, dezvăluiri despre trecut. „După Revoluție m-am lăsat, îmi pare rău că mi-ar fi plăcut…”

A avut un anturaj de oameni cu mulți bani în perioada comunistă, a fost prieten cu Nicu Ceaușescu și a participat la cele mai incredibile petreceri. Dar dincolo de aceste lucru, simpaticul Serghei Mizil și-a văzut de școală și a terminat o Facultatea de Arte, lucru de care e foarte mândru.

Invitat în podcast-ului „Istoria secretă” cu Ionuț Cristache, Serghei Mizil, acesta a povestit despre momentul în care picta tablouri și succesul pe care l-a avut. „Vindeam numai afară (n.r. picturi) – rupeam, mergeam la galerii cu catalogul, arătam și vindeam. Sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, sunt membru UNESCO”, a explicat Serghei Mizil.

Am fost ultima promoție a lui Ciucurencu

Pasionat de artă, Serghei Mizil a reușit să învețe de la un mare pictor al României, e vorba de Ciucurencu și a făcut parte din ultima promoție a acestuia.

„După Revoluție m-am lăsat, îmi pare rău că mi-ar fi plăcut, ca orice om, să pot să trăiesc la nivelul asta din ce-mi place să fac, din pictură. Eu am fost ultima promoție a lui Ciucurencu, care a fost unul dintre cei mai mari pictori români și am avut un mare avantaj pe chestia asta că el venea și nu prea ne mai ținea minte”, a mai spus vedeta.

Apreciat de Sergiu Nicolaescu

Cu ceva timp în urmă, Mizil a povestit că unul dintre celebrele vernisaje ale lui a avut în anul 1989, iar unul dintre celebrii invitați care i-au apreciat lucrările a fost regretatul actor Sergiu Nicolaescu. Cu doi ani înainte însă, el a mai avut un vernisaj care s-a bucurat de mare succes, la Roma, la Academia Română din Italia.

Sursă foto: tacataca