Adevărata viață a Danei Budeanu. Vrea să fie scris „pictor” pe cartea sa de vizită și consideră că și-a găsit sufletul pereche  

Adevărata viață a Danei Budeanu. Vrea să fie scris „pictor” pe cartea sa de vizită și consideră că și-a găsit sufletul pereche  
„Stilista vedetelor”, Dana Budeanu este recunoscută prin faptul că atacă în termeni duri ţinute din lumea mondenă și își spune părerea franc față de orice alt subiect de actualitate.

Dincolo de ce lasă să se vadă prin acțiunile ei cel mai adesea critice, femeia de 42 de ani cu o siluetă de invidiat spune că adoră dulciurile. Mănâncă multe prăjituri, dar și fructe, de câțiva ani modul de a-și începe ziua este savuratul unei rodii. Se caracterizează drept un om care muncește foarte mult și este extrem de atentă la detalii.

„Mă culc foarte târziu, mă trezesc foarte devreme şi nici când dorm, nu dorm. Mă gândesc, cred, şi în somn la ziua de mâine.”, spune Dana Budeanu într-un interviu pentru Life.ro.

Nu știa că mesajele ei sunt percepute ca țipete

În activitatea de pe rețelele online este desuet faptul că Dana Budeanu folosește majuscule ori de câte ori vrea să comunice ceva. Culmea, nu a știut că scrisul cu litere mari înseamnă că țipă. De altfel, nici nu îi place și nici nu țipă frecvent, putând să numere pe degete de câte ori a ridicat tonul. Cât despre „mafioții” din postările sale, aceștia sunt majoritatea bărbaților. Își justifică folosirea termenului prin faptul că bărbații vor să fie stăpâni pe situaţie, să aibă totul sub control mereu, inclusiv în familie:

„Vor ca femeia să le fie supusă, în casă să fie cum spun ei, ceea ce … nu se întâmplă niciodată, de fapt… Şi aceste postări se vor amuzante, de altfel femeile care dau like se recunosc în aceste situaţii şi se distrează…”

Din punctul ei de vedere, în România lumea modei nu există

Nu există designer, nu există nici bloggeri de fashion, crede ea. Totuși, există un nume în lumea creatorilor de modă pe care îl apreciază, și anume Maria Lucia Hohan. De altfel, rubrica tv pe care a avut-o până la un moment dat, în care critica ținutele oamenilor publici a creat multe conflicte. În același timp, a şi schimbat multe lucruri. Pentru Dana Budeanu, fiecare haină trebuie să spună o poveste, altfel nu își face loc în garderoba ei. Spune că nu are o garderobă infinită şi deloc necesară, dar fiecare haină deținută are povestea ei.

„Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine”

Se consideră o femeie puternică, căreia nu îi este teamă de nimic. Crede că oricine poate realiza orice își propune, trebuie doar să creadă în acel lucru și va deveni realitate. Și dă ca exemplu un moment din viața ei, atunci când a primit propunerea să participle la emisiunea concurs „Dansez pentru tine”, în urmă cu câțiva ani. Nu era prietenă cu dansul, deși și-ar fi dorit, dar a acceptat provocarea și chiar a făcut față cu brio.

„Eu sunt un om foarte asumat, foarte relaxat. Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine.”, spune Dana Budeanu.

La întrebarea simplă ce ți-ai dorit să devii când erai mică, Dana Budeanu răspunde la fel de siplu: pictoriţă. A desenat de mică, talent moștenit pe linie maternă, mama ei terminând arhitectura şi studiind artele plastice. Însă, pentru că tatăl său au vrut altceva pentru ea, arta a rămas undeva în sufletul ei. La 14 ani a acceptat că nu va picta şi a decis să-și asculte tatăl, însă știe că într-o bună zi va reveni la pictură. De altfel, pe cartea ei de vizită, la rubrica „profesie”, și-ar dori să scrie: pictor.

Și-a găsit sufletul pereche

Spune că îi place să-i protejeze pe oamenii iubiți. Dacă vrea, rezolvă orice pentru ei: de la problemele sentimentale, la cele legate de copii, rezolv orice…

„Aş vrea să am o forţă magică prin care să protejez pe toată lumea. De când eram mică am sensibilitatea asta de a proteja. Țin minte, aveam 6 ani şi o protejam pe mama de bunica. Bunica suna la telefon şi o verifica pe mama, iar eu am simţit că ceva nu e în regulă, aşa că am decis să nu o mai dau pe mama la telefon. Eu am capacitatea de a proteja, care vine din toleranţa pe care o am, din răbdare şi din înţelegere…”

Când vine vorba despre suflete pereche, este de părere că ele există și ne sunt aduse în cale, doar că nu întotdeauna oamenii sunt atenți să le și vadă. Ea și l-a găsit, spune simplu.