Seri de fado și tango cu Iulian Bolog și Gabriel Marc, la Palatul Noblesse

Seri de fado și tango cu Iulian Bolog și Gabriel Marc, la Palatul Noblesse
Doi muzicieni, alături de oameni de cultură ș i public frumos, cânta într-o locație care respiră istorie - Palatul Noblesse din București. Sunt toți uniți prin educație, pasiune și curiozitate pentru frumos.

În serile de 10 și 24 iunie, la Palatul Noblesse din București sunt programate două evenimente de fado și tango. Participă cunoscuții muzicieni Iulian Bolog și Gabriel Marc.

Iulian Bolog, șef de partidă al compartimentului viola din cadrul filarmonicii Mihail Jora, s-a născut în 1982, la Bacău. „Eu am crescut pe muzică de toate genurile, am făcut pian mai întâi și după, violă. Am cântat de mic peste tot și cu fiecare ocazie care s-a ivit din plăcerea de a cânta.

Cântam pentru toată lumea; le cântam prietenilor tatălui meu până noaptea tarziu, voiam să cânt și să încânt pe toată lumea cu muzica mea, de mic. Și, indiferent de drumurile pe care m-a dus viața, mai scurte sau mai lungi, mai  ușoare sau mai dificile, mereu am avut viola cu mine. Cred că muzica mea poate schimba vieți, poate inspira și poate apropia oameni”, spune acesta.

Iulian Bolog a studiat de la o vârstă fragedă (5 ani) chiar cu tatăl său, apoi a urmat cursurile Liceului de Artă din Bacău, secţia violă.

Este absolvent al Conservatorului din Cluj-Napoca şi câştigător al unei burse de studii în Stuttgart. A cantat in calitate de solist cu diferite filarmonici din tara iar ca mebru in formule camerale a sustinut recitaluri in Romania, Italia, Franta, Germania, Olanda, China, America, Bulgaria, Spania. A susţinut concerte în Berlin, Köln, Stuttgart, Frankfurt şi Atena.

Un maestru al instrumentului

Gabriel Marc maestru al instrumentului, reușește să îi conducă pe ascultători în esența lui Piazzolla şi a altor mari compozitori. Este membru a unor ansambluri camerale şi are o participare constantă în cadrul Filarmonicii Mihail Jora din Bacău.

Gabriel Marc este profesor de specialitate la Colegiul Național „George Apostu” din Bacău, unde, sub îndrumarea să, elevi pasionați de acest instrument, au câștigat premii la concursuri naționale și internaționale.Este un Vărsător veritabil, calm și calculat, care știe să managerieze orice situație. În „thisCover Bând” este chitarist, însă colegii de trupă îl recunosc ca și „solistul din umbră”.

Iubitorii de frumos sunt invitați, așadar la două seri rafinate de muzică de cea mai bună calitate – fado și tango la violă și chitară. Evenimentul are și o „nota de vârf”: băuturi nobile și degustări de brânzeturi gourmet, în centrul Bucurestiului, la Palatul Noblesse.

Iulian Bolog și Gabriel Marc vor însoți evenimentele pe acorduri de violă și chitară, într-o eleganță desăvârșită, într-un program variat de muzică internațională.  Evenimentele se vor desfășura între orele 18.00 – 20.00 în incinta Palatului Noblesse (Str. Sființilor, nr. 7, Sector 2). Informații și rezervări se fac telefonic ( 0721 849 396) sau prin e-mail ( management@iulianbolog.com). Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online urmând  link-ul: https://bit.ly/3PQw8UQ.