Serial turcesc cu audiențe record, difuzat de azi și în România

Serial turcesc cu audiențe record, difuzat de azi și în România
„Insider” – Intrusul, realizat de una dintre cele mai mari companii de producție din lume - Ay Yapim, din Turcia, este considerat cel mai vizionat serial turcesc online din toate timpurile. Acesta începe să fie difuzat și în România, începând de astăzi.

Serialul „Insider” e distribuit în 50 de țări. De luni, 28 decembrie, serialul va putea fi vizionat pe canalul Timeless Dizi Channel, de la ora 20:55, cu episoade noi în fiecare seară de luni până vineri.

Serialul urmărește povestea a doi frați, Sarp Yılmaz – interpretat de Çağatay Ulusoy și Umut Yılmaz – interpretat de Aras Bulut Iynemli, care au fost separați în copilărie și care se reîntâlnesc, ani mai târziu, de părți opuse ale legii, fără să știe că sunt, de fapt, frații pierduți.

O copilărie nefericită a celor doi, secrete, mândrie, dar și iubire – toate construiesc un scenariu care a ținut audiența cu sufletul la gură în toate cele 39 de episoade, pentru care a primit un rating de 8 din 10 pe IMDB. De asemenea, Intrusul (Icerde) a fost nominalizat la Pantene Golden Butterfly Awards și Turkey Youth Awards la nu mai puțin de 14 categorii.

 Cine e noul star al cinematografiei turcești

Çağatay Ulusoy este noul „star” al cinematografiei turcești, pornind în cariera sa ca model, apoi fiind descoperit imediat de cunoscuți regizori turci de filme și seriale.

„Principala trăsătură a lui Sarp, personajul meu, dincolo de toată suferința lui, este că reușește să rămână cu picioarele pe pământ. M-am întrebat, adesea, cum poți rămâne așa, având în vedere tot ce ai pătimit. Dar avem de a face cu caractere speciale, profunde, fiecare cu povestea lui în serial”, spune Çağatay Ulusoy despre personajul pe care îl interpretează.

În ceea ce privește experiența sa privind acest serial, Çağatay Ulusoy a declarat: „Pregătirea pentru rol a început cu 5-6 luni înainte. Am venit în SUA, mi-am schimbat look-ul și m-am antrenat pentru lupte de corp și cu arme de foc.” Imediat după acest rol, Çağatay – care a întâlnit și iubirea pe platourile de la Intrusul, în persoana actriței Duygu Sarışın, a fost ofertat de Netflix pentru a deveni eroul principal în primul serial turcesc al platformei The Protector.

Îndrăgiții actori turci Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli au recunoscut că au avut o chimie extraordinară pe platourile de filmare, deși au jucat personaje diametral opuse și din punct de vedere al registrului emoțional, și din punct de vedere „moral”.

Serialul turcesc „Intrusul” va fi difuzat pe TDC România începând cu 28 decembrie, ceea ce va fi o reală bucurie pentru comunitatea de fani ai serialelor turcești, care devine tot mai mare. Timeless Dizi Channel difuzează deja seriale extrem de apreciate de telespectatori din toată lumea, cele mai populare titluri printre privitorii români fiind Kurt Seyit & Shura, Black Money Love (Dragoste de contrabandă) și Endless Love (Dragoste infinită).

TDC se poate recepționa în următoarele rețele majore: Vodafone (UPC), Telekom (cablu și satelit), NextGen.

Marile greșeli în utilizarea mașinii de spălat. Cum să îi prelungești viața

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp