Serialul „Fetele Gilmore – Un an din viață” ar putea avea continuare

Serialul „Fetele Gilmore – Un an din viață” ar putea avea continuare
Fanii serialului „Fetele Gilmore" au parte de vești bune. Se pare că producătorii faimoasei serii nu exclud posibilitatea de a oferi o continuare poveștii care a înnebunit milioane de fani.

Când „Fetele Gilmore” și-a încheiat cele 7 sezoane inițiale în 2007, fanii au ratat să vadă finalul original al producătorilor Amy Sherman-Palladino și Daniel Palladino. Apoi, nouă ani mai târziu, Netflix a reînviat seria și a lansat „Fetele Gilmore-Un an din viață”, iar spectatorii au ajuns în cele din urmă să audă ultimele cuvinte rostite de Lorelai (Lauren Graham) și Rory (Alexis Bledel). 

Cu toate acestea, episodul final a lăsat fanii cu întrebarea dacă noua serie va primi vreodată un al doilea sezon. Se pare că, potrivit unor noi date, producătorii sunt încă deschiși pentru a continua povestea, spre bucuria tuturor. 

Cu cine a făcut personajul Rory bebelușul anunțat la finalul seriei

Matt Czuchry, actorul ce îl interpretează pe Logan Huntzberger / Sursa foto: Facebook

Totuși, finalul celor 4 episoade speciale difuzate de Netflix nu a mulțumit telespectatorii, căci aceștia au rămas cu o curiozitate aprinsă, care nu le-a fost satisfăcută nici un ziua de astăzi. În ultima scenă din serial, Rory o anunță pe mama sa, Lorelai, că este însărcinată, însă nu a menționat și cine este tatăl bebelușului, dacă este Logan (iubitul ei din liceu) sau altcineva. 

Matt Czuchry, actorul care l-a jucat pe frumușelul Logan Huntzberger, a declarat recent că a știut tot timpul al cui este copilul, însă nu are voie să divulge acest secret, pentru că el aparține producătorilor: „Amy și Dan ( n.r. producătorii) mi-au spus cine este tatăl bebelușului. Ei au spus că pot spune oricui vreau.  Și niciodată n-am divulgat secretul ”, a spus Czuchry, care a mai menționat că, în cazul unei continuări, producătorii s-ar putea răzgândi în privința scenariului. 

Producătorii nu exclud varianta unei continuări la „Fetele Gilmore

Cu toate că o continuare nu era planificată în 2016, Palladino a declarat pentru Hollywood Reporter că nu exclude varianta, în cazul în care programele actorilor se vor sincroniza la un moment dat: „Nu exclud nimic în viața mea ”, a declarat Sherman-Palladino. „Când oamenii vorbeau despre un film Gilmore după încheierea seriei originale, întotdeauna îmi spuneam că asta nu se va întâmpla. Dar nu voiam să spun totuși că nu. Pentru că … de ce să spui nu la nimic?”, a încheiat acesta, dând speranță milioanelor de fani din toată lumea. 

Gordon Ramsay vrea o familie și mai mare. S-a dat de gol: se pregătește să devină tată pentru a șasea oară

Recomandarile noastre