Sfântul Nicolae face minuni! E incredibil ce a putut să trăiască recent o fetiță

Sfântul Nicolae face minuni! E incredibil ce a putut să trăiască recent o fetiță
Dintotdeauna Sfântul Nicolae a sprijinit cu fapta, nu i-a trecut cu vederea pe cei îndurerați, iar numărul minunilor sale nu poate fi socotit.

E bun și blând și totdeauna prieten al copiilor. Dar și al fetelor necăsătorite, al văduvelor și al celor aflați în suferință care, atunci când se roagă la Sfântul Nicolae văd cu proprii ochi, minunea.

Sfântul Nicolae face minuni! E incredibil ce a putut să trăiască recent o fetiță

Dincolo de imaginea sa de bunic bun și blând, Sfântul Nicolae face minuni pe bandă rulantă. Nu trebuie decât să vă rugați cu toată ființa și să vă puneți toată speranța în ajutorul primit și, în bunătatea sa nemărginită, Sfântul va aduce fiecăruia rezolvarea problemelor.

 

Recent, părintele Emil Cărămizaru, de la biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde se află mâna Sfântului Nicolae, a povestit în prag de sărbătoare un moment tulburător, pe care i l-a relatat parohul bisericii din Bălușești. O altă dovadă de dragoste din partea lui Moș Nicolae pentru o fetiță care a crezut în el.

Recital în fața Sfântului

„Iubiți credincioși și dragi pelerini, pe această cale, în prag de sărbătoare a Bisericii Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul nostru, se cuvine a vă face cunoscut și a mărturisi un fapt minunat ce s-a petrecut în Biserica noastră. Pentru a întări pe cei slabi în credință și a mângâia pe cei credincioși.

În  perioada 23- 24 la Biserica din Bălușești au fost aduse Moaștele Sfântului Ierarh Nicolae,  respect mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae care a făcut o minune mare…. În seara zilei de 1 decembrie, după săvârșirea Sfântului Maslu, în Biserica noastră s-a organizat un mic recital, având câțiva invitați pentru a serba ziua națională a României.

„Fata mea a vrut foarte mult să se întoarcă la biserica dumneavoastră, pentru că aici s-a vindecat”

În ziua respectivă am primit un telefon de la o doamnă zicând:  „Părinte, am văzut programul de astăzi de la parohia Bălușești și ar dori  să vină și fetița mea să cânte în Biserica de la Bălușești”. (ea fiind din Buhuși). I-am zis că o așteptăm cu bucurie, dar e cam departe și vremea neprielnică…. Seara am zărit-o în Biserică, a cântat foarte frumos, am felicitat-o , dar…..

La final am întrebat-o fiind și o vreme foarte neprielnică cum de au venit atât de departe la noi, în Biserica noastră… și în momentul acela mama ei îmi spune: „Știți, părinte, fata mea a vrut foarte mult să se întoarcă la biserica dumneavoastră, pentru că aici s-a vindecat”. Păi cum chiar așa am întrebat…

„A vrut să vină să-i întoarcă Sfântului Nicolae darul printr-o cântare”

Mama ei îmi spune: „Fata noastră, Daria, a avut o neputință la piciorul drept în talpă. Avea o bătătură foarte mare în talpă s-a copt… Nu putea ține piciorul în pământ, am operat-o, dar i-a ieșit din nou. După operație i-a ieșit și la piciorul celălalt. Auzind că vin Moaștele Sfântului Nicolae am venind cu mare  cu fetița, nu știam ce să mai facem.

Și am participat la Sfântul Maslu cu 21 de preoți, ne-am închinat la racla Sfântului și fetița noastră s-a vindecat. A doua zi când ne-am uitat nu mai era nici un semn în piciorul ei și de atunci totul este bine. Și astăzi a vrut să vină să-i întoarcă Sfântului Nicolae darul printr-o cântare”…  Minunat! Slavă Lui Dumnezeu și minunat este Dumnezeu  întru Sfinții Săi!”, a relatat părintele Cărămizaru.

Recomandarile noastre