Shakira ar putea ajunge în spatele gratiilor. Ce se întâmplă cu marea vedetă

Shakira ar putea ajunge în spatele gratiilor. Ce se întâmplă cu marea vedetă
Marea artistă Shakira are probleme cu legea. Aceasta a călcat pe bec și acum va trage consecințele.

Starul internațional Shakira s-a dat în lături să respecte legea. Nu s-a gândit ce va urma, dar situația e gravă.

Shakira ar putea ajunge în spatele gratiilor. Ce se întâmplă cu marea vedetă

După ce a lansat piesa „Hips Don’t Lie”, Shakira a evitat să plătească o taxă în valoare de 13 milioane de lire sterline. Aceasta  reprezenta impozitele între anii 2012-2014. Potrivit procurorilor spanioli, aceasta ar putea să fie pusă sub acuzare. Și e vorba de șase infracțiuni, iar acest lucru ar putea să o arunce în spatele gratiilor.

Ce spune Shakira

Potrivit Daily Mail, Shakira a motivat de ce nu a reușit să facă plata. Ea spune că nu a locuit atunci în Spania, ci a stat în Bahamas.

În plus, cântăreața are de gând să recurgă la Curtea Barcelona pentru că vrea să atace hotărârea luată de magistrații spanioli. Pe de altă parte însă, spaniolii spun că au toate dovezile care o pot trimite în judecată, dar Shakira neagă că ar fi vinovată.

Care e cea mai mare problemă a procuraturii

Se pare că problema imensă cu care se confruntă însă procurorii spanioli este cum să arate că din anul 2011, Shakira a avut rezidența fiscală în Spania. Pe de altă parte, Fiscul e aproape convins că aceasta a locuit la Barcelona, nicidecum în Bahamas. Și că a mințit pentru că nu a avut de gând să plătească impozitele.

Potrivit legilor din Spania, cine locuiască în această țară pentru jumătate de an, e obligat să aibă reședința fiscală și să fie la zi cu toate taxele.

Sursă foto: luxury