Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde

Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde
Fanii au fost șocați să  vadă noul look al Shakirei. Cântăreața lor preferată e departe de imaginea consacrată. Schimbări radicale au avut loc.

Fără doar și poate, Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde, acum își etalează noile șuvițele vopsite în culoarea roșie, în timp ce se îndreaptă spre o sesiune de înregistrări. Vedeta a  renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o. Roșul nu îi e străin Shakirei. Dar, totuși, au trecut 20 de ani de când a purtat părul roșu pentru videoclipul „Ojos Asi”.

Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde

Cântăreața columbiană, în vârstă de 44 de ani apare cu părul roșu într-o postare pe Instagram în care dezvăluie ca e „Gata să plec din casă  pentru a merge la prima sesiune de înregistrări de studio și pentru a întâlni câțiva din vechii colaboratori. Și asta datorită măsurilor de siguranță și a vaccinări anticovid. Abia aștept!”

Shakira a participat, de asemenea, la Ziua Pământului, semnând o petiție cerând lumii să acționeze pentru salvarea planetei în același spirit ca și lupta împotriva Covid-19.

După patru ani, Shakira revine în studio și s-a făcut roșcată

Acum trei luni Shakira a lansat o nouă piesă numită „Girl Like Me” în colaborare cu Black Eyed Peas. Videoclipul a acumulat peste 310 milioane de vizualizări pe YouTube, iar single-ul a avut o ascensiune în Latin Airplay Billboard. Shakira nu a mai lansat un album de studio de la lansarea din 2017 (El Dorado).

De la acest album, ea a rămas activă în ochii publicului, inclusiv cu o apariție fulgerătoare la Super Bowl, anul trecut. Vă amintim că ea și Jennifer Lopez au susținut  spectacolul din pauza evenimentului.

Cu această ocazie Shakira a adus pe scenă multe dintre vechile ei hituri, inclusiv „Hips Don’t Lie” și „Waka Waka”. Între timp, Shakira s-a săturat de bancurile cu blonde și și-a vopsit părul. Îi stă bine roșcată.

Sursa foto: Instagram

Alina Vidican, operație estetică la buric. Pentru Cristi Borcea nu și-ar fi făcut așa ceva

Recomandarile noastre