Sharon Stone, despre celebrul „Basic instinct”. Un judecător i-a întrebat copilul de 4 ani dacă știe ce face mama lui în film

Sharon Stone, despre celebrul „Basic instinct”. Un judecător i-a întrebat copilul de 4 ani dacă știe ce face mama lui în film
Celebra actriță a mai povestit despre perioada grea în care a divorțat și a pierdut custodia fiului ei. În cea mai recentă intervenție a sa, dă amănunte cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat. Inclusiv că a fost internată în spital

Sharon Stone a vorbit despre cum a fost să pieardă custodia fiului ei cel mare, în același timp în care și-a găsit faima globală.

Actrița a fost propulsată la statutul de vedetă după ce a jucat în thrillerul erotic „Basic Instinct”, în 1992. Dar, pe măsură ce se bucura de un nou succes profesional, viața în spatele ușilor închise din familia sa a fost foarte diferită.

„Am pierdut custodia copilului meu”, a spus ea într-un postcast al NBC.

„Știi că mama ta face sex în filme?”

Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut custodia fiului său în 2004, din cauza celebrei scene din filmul „Basic Instinct”, în care personajul interpretat de ea își pune un picior peste picior. Ceea ce s-a întâmplat în sala de judecată a fost groaznic, a povestit actrița.

„Știi că mama ta face sex în filme?”, a fost întrebarea pe care judecătorul i-a adresat-o fiului în vârstă de 4 ani al lui Sharon Stone, la procesul de divorț al actriței cu soțul ei de la acea dată, Ron Bronstein.

„A fost o scenă de nuditate care a durat o fracțiune de secundă. Iar eu am pierdut custodia copilului din cauza asta”, a spus Sharon Stone în cadrul podcastului. Actrița a apreciat că a fost tratată în mod „brutal”, ținând cont de câte scene de sex și nuditate există acum la TV.

Decizia instanței i-a provocat un șoc actriței din Basic Instinct, care a ajuns la spital cu tulburări ale ritmului cardiac. „Efectiv, mi-a frânt inima”, a spus Sharon Stone. După acest moment, Sharon Stone a evitat să mai joace în roluri sau scene similare.

Copilul luat brutal s-a întors lângă mama lui

Din cauza unui avort, Sharon Stone nu a mai putut deveni mamă biologică. A înfiiat, însă, trei băieți care acum sunt adolescenți și trăiesc alături de mama lor, deși căsniciile acesteia s-au destrămat. Roan Joseph Bronstein are 23 de ani, Laird Vonne, 18 ani, iar Quinn Kelly Stone a împlinit 17.

Actrița, în vârstă de 65 de ani, și fiul ei cel mare, Roan, și-au făcut apariția împreună la Gala AmfAR a Festivalului de film de la Cannes 2021. A făcut furori cu ținutele sale, însă compania fiului său s-a bucurat de mare atenție. Lumea artistică știa ce bătălie cruntă a dus actrița cu fostul ei soț pentru a-și câștiga dreptul de a-și crește băiatul adoptat împreună. Iar Sharon Stone alături de fiul ei Roan era o apariție rară. Acum, însă tânărul este major și nu este exclus ca lumea filmului de la Hollywood să-l atragă.

Iubire, adopție și bătălia pentru copil

După imensul succes cu „Basic instinct”, Sharon Stone s-a îndrăgostit de Phil Bronstein, editorul de la San Francisco Chronicle. S-a căsătorit cu el imediat, pe data de 14 februarie 1998. Știa că nu poate avea copii, așa că l-a convins pe Phil și au adoptat un băiețel pe nume Roan Bronstein.

Din păcate, mariajul nu a durat, iar pe data de 29 ianuarie 2004 s-a semnat divorțul. La divorţ, judecătorul a decis ca Roan să rămână alături de Phil Bronstein, iar actriţa să aibă drepturi de vizitare. Sharon a fost atunci disperată să câştige lupta şi chiar a făcut apel împotriva deciziei, dar nu au ajutat-o diverse informaţii aduse de avocatul lui Phil. S-a spus că Sharon avea de gând să injecteze Botox în picioarele băiatului pentru a nu avea probleme cu mirosul lor ulterior. Astfel de informaţii nu au fost în favoarea ei şi Sharon a pierdut custodia.

Starul de cinema a mai vorbit în trecut despre drama traversată când i s-a luat copilul. „Stăteam pe canapea şi plângeam. Nu mă puteam concentra la altceva: nu mă gândeam decât la fiul meu pe care mi-l doream înapoi în braţele mele”.

Ulterior, însă, Sharon a avut grijă să menţină relaţia. Fostul soț, Phil, s-a recăsătorit la scurt timp după divorțul lor. Așa că Sharon a câștigat rapid teren în fața băiatului ei. În urmă cu câţiva ani, Roan a decis că vrea să locuiască alături de ea.

Sharon Stone a mai adoptat doi fii: pe Laird Vonne în 2005, şi pe Quinn Kelly, în 2006, iar toţi trei locuiesc împreună cu ea în West Hollywood, California.

 

Recomandarile noastre