Sharon Stone  le-a băgat în ceață pe Bella Hadid și pe alte vedete de la Cannes

Sharon Stone  le-a băgat în ceață pe Bella Hadid și pe alte vedete de la Cannes
Vedetele au etalat ținute superbe pe covorul roșu de la Cannes, unde se desfășoară ediția cu numărul 74 a celebrului festival de film. A fost un adevărat concurs de impresionat audiența. Iar marea câștigătoare e o doamnă.
  1. După ce în toate zilele anumite staruri au fost felicitate pentru ținutele alese, Sharon Stone  le-a băgat în ceață pe Bella Hadid și pe alte vedete de la Cannes. Până mai ieri, cunoscutul model a fost lăudat ca fiind fashion-icon-ul festivalului, mai ales după curajoasa ținută a casei Schiaparelli, care-i lăsa sânii la vedere (foto).

Dar la sosirea sa miercuri la premiera filmului „The Story of My Wife”, prezentat la Festivalul de la Cannes, actriţa americană Sharon Stone a demonstrat cine e cu adevărat o regină. Vedeta de 63 de ani, care, recent, s-a dovedit că și-a găsit un iubit cu 25 de ani mai tânăr, a devenit regina incontestabilă a covorului roşu, etalând o rochie cu adevărat impresionantă (foto).

Sharon Stone  nu a vrut să experimenteze, ci a mers pe direcția tradiției pe care o urmează din 1992. Ea s-a lăsat îmbrăcată într-o o creaţie haute couture a casei de modă Dolce &Gabbana, relatează EFE. Colaborarea vedetei din „Basic Instinct” și celebra casă de modă are o vechime de 19 ani.

Sharon Stone a pariat pe tradiție

După anularea ediţiei din 2020, Festivalul de la Cannes a vrut parcă să recupereze întreaga sa splendoare. Prin urmare vedetele s-au prezentat de două ori mai elegante. Și chiar au schimbat cât de multe ținute scumpe au putut.

În această notă şi-a făcut apariţia Sharon Stone. A purtat o rochie amplă din tulle bleu-ciel cu corset, pe care au fost aplicate flori de diferite culori. Actrița a spus despre această ținută că este „rochia visurilor” ei. Și a postat pe conturile de socializare mai multe imagini. Prezența ei, au fost de acord criticii de modă, a eclipsat toate celelalte ţinute haute couture.

Până la ea, s-au preferat materialele transparente și fluide, asortate cu decolteuri spectaculoase. Precum cea cu care s-a afişat Bella Hadid, o creaţie a firmei Schiaparelli. Modelul brazilian Isabeli Fontana a participat, la prezentarea filmului „Aline”, într-o rochie cu corset semi-transparentă, mulată pe corp şi presărată cu paiete argintii, creaţie a designerului Rami Kadi. Și actrița actriţa spaniolă Nieves Alvarez a optat pentru o rochie strălucitoare cu corset şi decolteu asimetric, semnată de Elie Saab.

Sursa foto: Instagram

Iată cum Jennifer Lopez și Ben Affleck își împrietenesc copiii din căsniciile anterioare

Recomandarile noastre