1. După ce în toate zilele anumite staruri au fost felicitate pentru ținutele alese, Sharon Stone  le-a băgat în ceață pe Bella Hadid și pe alte vedete de la Cannes. Până mai ieri, cunoscutul model a fost lăudat ca fiind fashion-icon-ul festivalului, mai ales după curajoasa ținută a casei Schiaparelli, care-i lăsa sânii la vedere (foto).

Dar la sosirea sa miercuri la premiera filmului „The Story of My Wife”, prezentat la Festivalul de la Cannes, actriţa americană Sharon Stone a demonstrat cine e cu adevărat o regină. Vedeta de 63 de ani, care, recent, s-a dovedit că și-a găsit un iubit cu 25 de ani mai tânăr, a devenit regina incontestabilă a covorului roşu, etalând o rochie cu adevărat impresionantă (foto).

Sharon Stone  nu a vrut să experimenteze, ci a mers pe direcția tradiției pe care o urmează din 1992. Ea s-a lăsat îmbrăcată într-o o creaţie haute couture a casei de modă Dolce &Gabbana, relatează EFE. Colaborarea vedetei din „Basic Instinct” și celebra casă de modă are o vechime de 19 ani.

Sharon Stone a pariat pe tradiție

După anularea ediţiei din 2020, Festivalul de la Cannes a vrut parcă să recupereze întreaga sa splendoare. Prin urmare vedetele s-au prezentat de două ori mai elegante. Și chiar au schimbat cât de multe ținute scumpe au putut.

În această notă şi-a făcut apariţia Sharon Stone. A purtat o rochie amplă din tulle bleu-ciel cu corset, pe care au fost aplicate flori de diferite culori. Actrița a spus despre această ținută că este „rochia visurilor” ei. Și a postat pe conturile de socializare mai multe imagini. Prezența ei, au fost de acord criticii de modă, a eclipsat toate celelalte ţinute haute couture.

Până la ea, s-au preferat materialele transparente și fluide, asortate cu decolteuri spectaculoase. Precum cea cu care s-a afişat Bella Hadid, o creaţie a firmei Schiaparelli. Modelul brazilian Isabeli Fontana a participat, la prezentarea filmului „Aline”, într-o rochie cu corset semi-transparentă, mulată pe corp şi presărată cu paiete argintii, creaţie a designerului Rami Kadi. Și actrița actriţa spaniolă Nieves Alvarez a optat pentru o rochie strălucitoare cu corset şi decolteu asimetric, semnată de Elie Saab.

Sursa foto: Instagram

Iată cum Jennifer Lopez și Ben Affleck își împrietenesc copiii din căsniciile anterioare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp