Sharon Stone se întreabă dacă e rudă cu Beyonce. Cum au reacționat fanii

Sharon Stone se întreabă dacă e rudă cu Beyonce. Cum au reacționat fanii
Sharon Stone a făcut furori pe rețelele de socializare săptămâna aceasta. Actrița i-a lăsat pe toți cu gura căscată, după ce a stârnit o nedumerire legată de arborele său genealogic.

Sharon Stone și-a băgat fanii în ceață și a stârnit numeroase controverse în mediul online după ce s-a întrebat dacă ar putea fi rudă cu mama lui Beyonce, Tina Lawson. Actrița a comentat la o postare de pe pagina de Instagram a Violei Davis, care sărbătorea ziua de naștere a Tinei.

Sharon Stone înrudită cu Beyonce 

Viola a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu prietena sa Tina Lawson, sub forma unei urări de la mulți ani: „La mulți ani la @MsTinaLawson !! Mă inspiri și mă uimești în continuare”. Printre cei care au răspuns în secțiunea de comentarii a postării s-a numărat și Sharon Stone, care a scris: „Suntem cumva rude? Acesta este numele mamei mele de înainte de căsătorie”.

Fanii s-au grăbit să evidențieze un aspect din comentariul actriței, crezând că se înrudește cu Beyonce: „Acesta este numele soțului ei. Deci poate că ești rudă cu ea prin alianță?”, „Tina s-a căsătorit cu Richard Lawson. Numele ei înainte de căsătorie este Beyonce. Poate ai o legătură cu soțul ei”, „Lawson este și numele de fată al mamei mele! Era din Bastrop, Louisiana”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de VIOLA DAVIS (@violadavis)

Tina Lawson purta numele de familie de Beyonce înainte de căsătorie

Tina Lawson a vorbit în trecut despre decizia ei de a-și da numele pe care îl avea înainte de căsătorie fiicei sale mai mari (Beyonce). Ea a recunoscut anterior că nu-i plăcea deloc numele pe care îl avea, așa că a renunțat la el și i-a luat numele soțului său.

„Mulți oameni nu știu că Beyonce este numele meu de familie. Este numele meu de fată. Știu, surprinzător. Numele meu era Celestine Beyonce, iar la acea vreme nu era un lucru drăguț să ai acel nume ciudat. Am vrut ca numele meu să fie Linda Smith, deoarece acestea era un nume cool”, a dezvăluit anterior mama lui Beyonce, Tina.

Salata de morcov în stil franțuzesc. O rețetă rafinată