Sigur nu știați că acest produs extrem de ieftin scoate petele mai bine ca la curățătorie! Și nu numai! Folosește-l cu încredere

Sigur nu știați că acest produs extrem de ieftin scoate petele mai bine ca la curățătorie! Și nu numai! Folosește-l cu încredere
Vă e poftă de ceva dulce? Specialiștii vă recomandă să folosiți acest produs cu adevărat incredibil. Dar beneficiile sale nu se opresc aici.
Fără acest produs ieftin nu puteți face nici o prăjitură. Dar sigur nu știați că scoate petele de pe covoare

Aveți covoare sau mochete pline de pete? Nu vă trebuie decât praf de copt și puțină îndemânare. Lăsați să acționeze un sfert de oră și înlăturați cu aspiratorul. Hainele au prins un miros de stătut și de mucegai? Problema aceasta va fi urgent uitată dacă veți presăra acest produs. Și pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din pantofi, aruncați în interiorul acestora tot praf de copt. Veți simți diferența.

Curăță senzațional chiuveta și blatul de bucătărie

Când chiuveta pare greu de curățat iar blatul de bucătărie s-a îmbâcsit, tot praful de copt vă scapă de probleme. Udați un burete cu puțină apă și praf de copt și curățați. Și scaunul copilului sau masa pe care-l schimbați, ca și jucăriile, se curăță tot cu acest produs cu adevărat senzațional.

Ajută la sănătatea unghiilor

Unghiile au devenit moi și casante? Puneți trei părți de praf de copt și o parte de apă și introduceți unghiile pentru câteva minute în această soluție. Vor deveni tari și nu se vor mai rupe. Pentru a exfolia tălpile, adăugați puțin praf de copt într-un lighean în care este apă și săpun lichid. Introduceți picioarele și vedeți vedea efectele spectaculoase.

Dacă aveți un miros neplăcut al corpului, puneți praf de copt în apa în care faceți baie. Luptă cu bacteriile iar mirosul va dispărea ca prin minune. Pentru efect maxim, se folosește de două ori pe săptămână.

Puneți în șampon

Șampoanele din comerț conțin multe ingrediente care de multe ori fac rău firului de păr. Odată pe lună, specialiștii recomandă să folosiți praf de copt când spălați părul și va deveni mult mai sănătos și puternic. Tot ce trebuie să faceți este să puneți câteva lingurițe în șampon. Folosiți ca de obicei și veți rămâne surprinși de rezultate.

Sursă foto: reteteusoare