Silviu Prigoană, în culmea fericirii. Prigoană JR a venit pe lume, în SUA. Va avea o nașă celebră

Silviu Prigoană, în culmea fericirii. Prigoană JR a venit pe lume, în SUA. Va avea o nașă celebră
La 58 de ani, Silviu Prigoană este cel mai fericit bărbat. Are copii minunați, afaceri de succes, o soție iubitoare și, mai nou, e și bunic.

Cu doar o lună în urmă, Silviu Prigoană a primit cel mai frumos dar: un nepot. Din cauza situației din lume, l-a văzut doar în fotografii.

 Silviu Prigoană, în culmea fericirii. Prigoană JR a venit pe lume, în SUA. Va avea o nașă celebră

Bărbații sunt la putere în familia lui Silviu Prigoană. Afaceristul are patru băieți de care e extrem de mândru și acum a intrat în familie și al cincilea, nepoțelul care a venit pe lume în America. Potrivit informațiilor oferite de Click, nepoțelul mult așteptat a venit pe lume în ianuarie într-o maternitate privată din America. Sursele spun că Silviu Prigoană e în culmea fericirii și i-a făcut și primul cadou bebelușului.

Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot

„Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo. Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș.

Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. „Nu se poate spune despre ce este vorba”, au declarat surse din anturajul acestuia.

Elena Udrea se pregătește de botez

Elena Udrea și-ar fi dorit mult să-i cunune pe Honorus Prigoană și Corina Bode în anul 2016, dar nu a putut pentru că nu era căsătorită. Când a auzit de bebeluș a fost extrem de fericită și acum se pregătește să îl creștineze pe micuț. „Un eveniment unic în viața unor tineri, cununia religioasă, a devenit subiect de speculații pentru toți neaveniții, in cazul lui Honorius și Corina Prigoană.

În loc să fie apreciată dorința lor de a se cununa și în fața lui Dumnezeu, în biserică, ei fiind deja căsătoriți civil în America, unii s-au gândit să îi critice doar pentru a face rating într-o zi de duminică. Dacă ar fi vrut să respecte adevărul, ar fi trebuit să întrebe și apoi să spună că de fapt nașii cuplului Prigoană nu am fost eu, ci un cuplu de tineri căsătoriți, Sorina și Gheorghiță Moisac.

Ne-am fi dorit și eu și ei să le fiu nașă, dar tocmai faptul că nu sunt căsătorită m-a împiedicat. Haideți să păstrăm o minimă decență și să lăsăm tinerii să se bucure de evenimentul minunat pe care aceștia îl trăiesc”, a scris Elena Udrea pe pagina ei de Facebook, în acel moment.

Sursă foto: viva