Silviu Prigoană nu poate sta departe de Adriana Bahmuțeanu, care abia s-a logodit: „O spun din toată inima!”

Silviu Prigoană nu poate sta departe de Adriana Bahmuțeanu, care abia s-a logodit: „O spun din toată inima!”
Adriana Bahmuțeanu tocmai s-a logodit și se pregătește serios de nuntă. De data aceasta a pus mâna pe un american, cu care are o relație din primăvară.

Pe 27 iulie, fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a logodit la biserică cu alesul inimii sale, Dan-George Gheorghe Restivan, un bărbat arătos, antreprenor din America. După ce a terminat cu scandal relația cu grecul Nikos, bruneta și-a găsit fericirea în brațele acestuia, în primăvară.

Americanul (foto), care trăiește în  Fairfield, California, a cunoscut-o pe Adriana  prin intermediul prietenei lor comune, clarvăzătoarea Carmen Harra. „Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”, a declarat la România TV, viitorul mire.

Adriana Bahmuțeanu e emoționată că și-a găsit dragostea și că deja au făcut primele jurăminte în fața lui Dumnezeu. Ea așteaptă nunta.

Silviu Prigoană are un mesaj important pentru Adriana Bahmuțeanu, fosta soție proaspăt logodită

Între timp, familia (fostă și actuală) asistă la noua poveste de dragoste. Silviu Prigoană, fostul soț al vedetei de televiziune, a reacționat la vestea că vedeta se căsătorește din nou. Cei doi au format un cuplu din 2003 până în 2015, cu mici pauze pline de scandaluri publice printre.

Ei au divorțat de cinci ori, ultimul divorț reprezentând și destrămarea definitivă a familiei lor. A fost cu scântei, astfel că de șapte ani cei doi nu își mai vorbesc, iar atunci când este o problemă legată de copiii lor, Maximus și Eduard, vedeta și omul de afaceri comunică prin avocați sau în scris.

Silviu Prigoană spune acum că se bucură că fosta sa soție și-a refăcut viața. „Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a precizat Silviu Prigoană pentru Impact.ro. Omul de afaceri mai spune că nu îl cunoaște pe logodnicul Adrianei.

Ce spun copiii Eduard și Maximus despre nunta mamei lor

Pentru că e decisă să meargă până la capăt în relația cu noul ei iubit american, Adriana Bahmuțeanu și-a informat copiii și, mai mult decât atât, le-a cerut părerea în legătură cu apariția unui tată vitreg în familia lor.

Spre bucuria vedetei de televiziune, Eduard și Maximus, copiii pe care Adriana Bahmuțeanu îi are cu Silviu Prigoană, sunt foarte bucuroși la gândul că mama lor își reface viața lângă un om de calitate.

„S-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a transmis Adriana Bahmuțeanu  pentru un post de televiziune.

Sursa foto: Facebook, Libertatea