Silviu Prigoană spune adevărul despre relația tumultoasă cu Adriana Bahmuțeanu! De ce se întorcea ea mereu la el

Silviu Prigoană spune adevărul despre relația tumultoasă cu Adriana Bahmuțeanu! De ce se întorcea ea mereu la el
Toți românii își amintesc de relația cu năbădăi pe care au avut-o Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Aceștia făceau pe vremuri deliciul publicului și stârneau amuzamentul cu certurile și divorțurile lor.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Silviu Prigoană a fost întrebat de perioada relației cu Adriana Bahmuțeanu și dacă toate divorțurile celor doi au fost special făcute pentru publicitate. Acesta a recunoscut că în timp ce divorțurile au fost mereu sincere, o parte din căsătorii au avut într-adevăr de-a face cu publicitatea.

„Nu, divorțurile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii! Am avut un singur divorț cu minorii, care înca nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atenție mare! Nu e finalizată povestea cu copiii! Sper să se finalizeze anul ăsta și problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorțurile nu au avut nicio legătură cu publicitate! Căsătoriile, da, au avut! Și ce am câștigat din toată povestea asta, păi 60%!”, a declarat Silviu Prigoană la postul de televiziune. 

Treceau săptămâni întregi fără să se vadă 

Politicianul recunoaște de asemenea că erau perioade de săptămâni întregi în care nu-și vedea soția și copiii, el fiind mai mereu plecat și ocupat cu viața profesională: “Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea și dormeam la birou în perioada respectivă! Ca să conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasă mai răruț, că așa era modelul! Dar au fost săptămâni întregi în care n-am ajuns acasă! Ea pleca și se întorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumușel, ce să fac! Trebuie să-mi duc crucea!’”

De asemenea, Prigoană a vorbit și despre cum se întorcea mereu Adriana Bahmuțeanu la el când rămânea fără bani, menționând că acela era momentul în care se recăsătoreau, când ea venea la ușă cu facturile restante: “În perioada respectivă eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasă ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț, pentru părăsirea domiciliului și după șase luni se întorcea înapoi cu facturile și ne recăsătoream! Erau niște formalități simple!”, a încheiat Prigoană.

 

Exclusiv. Cum arăta Ozana Barabancea în urmă cu aproape 25 de ani. Fotografii rare