Simon Cowell se pregătește să apară la tv după accidentul cu bicicleta. Când va fi prima apariție publică

Simon Cowell se pregătește să apară la tv după accidentul cu bicicleta. Când va fi prima apariție publică
Simon Cowell urmează să facă prima sa apariție publică de când și-a rupt spatele într-un accident groaznic la un eveniment caritabil din decembrie.

Magnatul în vârstă de 61 de ani și-a rupt spatele în trei locuri, după ce a căzut de pe o bicicletă electrică în curtea casei sale din Malibu și a fost forțat să se îndepărteze de viața publică pentru a se recupera.

Simon Cowell va fi prezent la un concert de Crăciun

Însă, s-a anunțat că Simon urmează să vorbească la evenimentul online Fayre of St James’s 2020, un concert de Crăciun de 1 decembrie.

Juratul de la X Factor va participa la eveniment alături de vedete, inclusiv de comediantul Jack Whitehall și actorul Rupert Everett. Evenimentul va prezenta spectacole de la James Bay, James Blunt și Emeli Sandé.

Evenimentul ar fi avut loc în mod normal la Londra, ca în fiecare an, dar a fost forțat să se mute în mediul online din cauza pandemiei.

După accident, Simon a fost operat la spate și medicii i-au spus că nu poate lucra timp de șase luni.

El a trebuit să își ia liber de la atribuțiile sale de jurat din panoul Britain’s Got Talent pentru a se recupera după accident. Simon a fost înlocuit în spectacol de Ashley Banjo care a câștigat BGT în 2009 ca membră a grupului de dans Diversity. El va reveni în spectacol în noul an, după mai multă odihnă și o dietă sănătoasă.

 „Simon s-a concentrat să se îmbunătățească și va reveni cu siguranță în platou. A apărut recent în media, datorită faptului că și-a lăsat corpul să se vindece, a ținut o dietă sănătoasă și s-a bucurat de ceva soare din California”, a mărturisit un prieten de-al vedetei.

De asemenea, i-a plăcut să fie înconjurat de familia sa. Dar își iubește slujba și este greu să plece, mai ales că BGT oferă atât de multă bucurie și divertisment în vremurile întunecate.

„Toată lumea este cu adevărat încântată să-l revadă, deși au crezut că Ashley a făcut o treabă grozavă și cu siguranță va participa din nou la spectacol anul viitor cu Diversity”.

Oțil: „Ia vedeți  ce înseamnă să fii influencer pe vechi, fraierilor!”