Simona Gherghe a răspuns întrebărilor intime despre cum a conceput cei doi copii. Explicații neașteptate

Simona Gherghe a răspuns întrebărilor intime despre cum a conceput cei doi copii. Explicații neașteptate
Simpatica prezentatoare Simona Gherghe e aproape de fanii săi din online și nu le ascunde nimic.

Transparentă și extrem de sinceră, Simona Gherghe e apreciată și iubită de toți românii.

 Simona Gherghe a răspuns întrebărilor intime despre cum a conceput cei doi copii. Explicații neașteptate

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de socializare, Simona Gherghe le-a satisfăcut curiozitatea internauților, dornici să afle dacă cei doi copii ai săi au fost concepuți natural sau prin inseminare artificială. Vedeta nu s-a dat în lături și a dat imediat răspunsul: „Natural. Sarcini spontane, cum se spune în termeni medicali”.

Alți prieteni din online erau curioși să afle de ce copiii poartă numele tatălui și ea și-a păstrat numele de fată. Amuzată, prezentatoarea a spus că și pe ea o cheamă, de fapt, Simona Săndulescu, ca și pe moștenitori.

Cine este soțul prezentatoarei

Sunt puțini care știu că soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, a fost cu multă vreme în urmă jurnalist, apoi a început să cocheteze cu politica.

A mers apoi mai departe și a ajuns consultant politic. El a făcut parte și din staff-ul fostului președinte al României, Traian Băsescu, dar a contribuit și la campania electorală a actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan.

Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă

În 2017, cei doi au spus da în fața ofițerului Stării Civile, iar un an mai târziu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Într-un interviu pentru Viva, Simona a mărturisit că se înțelege foarte bine cu soțul ei și nu s-au certat niciodată. „Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine.

Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, a povestit vedeta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre