Simona Gherghe nu mai ține ascunse sub preș certurile cu soțul. Prezentatoarea și Răzvan au uitat că împlinesc nouă ani de relație

Simona Gherghe nu mai ține ascunse sub preș certurile cu soțul. Prezentatoarea și Răzvan au uitat că împlinesc nouă ani de relație
De când este s-a infectat cu noul coronavirus, Simona Gherghe se pare că și-a pierdut răbdarea cu toată lumea. Ce declarații a făcut vedeta.

Simona Gherghe a căutat totdeauna să arate tuturor că are o căsnicie care tinde spre perfecțiune. Acum nu a mai putut.

Simona Gherghe nu mai ține ascunse sub preș certurile cu soțul. Prezentatoarea și Răzvan au uitat că împlinesc nouă ani de relație

Chiar dacă e vedetă și vrea să aplaneze orice situație care i-ar putea face pe cârcotași să comenteze vrute și nevrute, Simona Gherghe are o relație cu bune și cu rele. De când e în izolare, aceasta pare că și-a pierdut răbdarea. Blonda e obligată să stea cu masca pe față pentru a nu-i îmbolnăvi pe micuți, dar și pe Răzvan.

Cei doi sărbătoresc nouă ani de relație zilele acestea, dar din cauza atâtor probleme, au uitat. Ea a mărturisit că și în familia ei sunt certuri și discuții, cauzate mai ales de metodele de educație ale copiilor, pe care fiecare vrea să le impună.

„Rețelele sociale arată doar partea luminoasă, vârful icebergului”

„Și părinții fac tantrumuri sau despre ce nu se vede pe rețelele sociale. Mă uit la pozele copiilor pe care le postez pe Facebook sau Instagram și încep să mă întreb dacă nu cumva am exagerat.(…)

Rețelele sociale arată doar partea luminoasă, vârful icebergului, dar să știți că și noi ne mai certăm, avem discuții în contradictoriu, uneori viziuni diferite, în ceea ce privește educația copiilor.

Avem și noi destule zile proaste. Sau cum le mai spun eu Anei și lui Vlad… și părinții fac tantrumuri. Sunt lucruri la care mă gândesc și care mă îndeamnă la o mai mare cumpătare, în expunerea publică. Pe de altă parte, simt nevoia ca toate amintirile frumoase să rămână, cumva, și într-o formă mai stabilă, decât ”norul” telefonului unde sunt depozitate.

„Voi continua să împărtășesc cu voi fotografii cu micile noastre bucurii și cu marile noastre realizări”

Îmi place să văd când trec anii, unde eram, ce faceam, împreună cu prietenii, copiii, familia. Iată de ce, cu scuzele de rigoare, voi continua să împărtășesc cu voi fotografii cu micile noastre bucurii și cu marile noastre realizări, copiii. Apropos de amintiri, exact acum 9 ani, eu si Răzvan ne-am cunoscut.

În toată săptămâna asta nebună, de carantină, nu ne-am fi adus aminte, daca nu apărea o notificare în istoricul rețelelor sociale! PS. Ultima fotografie din succesiunea de sus este primul nostru selfie împreună. La începutul lui 2013”, a povestit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Sursă fotol: instagram

Recomandarile noastre