Simona Halep, moment rupt din filmele de dragoste. Cum i-a „smuls” Toni Iuruc cuvântul magic

Simona Halep, moment rupt din filmele de dragoste. Cum i-a „smuls” Toni Iuruc cuvântul magic
Este una dintre cele mai valoroase sportive ale României, dar puțini știu cât de romantică e Simona Halep. Astăzi se mărită și are invitați de seamă. Este așteptat chiar și președintele Iohannis la petrecerea din Mamaia.

Toni Iuruc a făcut tot ce i-a stat în putință să iasă totul ca la carte. Ce a făcut ca să o surprindă.

Simona Halep, moment rupt din filmele de dragoste. Cum i-a „smuls” Toni Iuruc cuvântul magic

Formează un cuplu cu Toni Iuruc din 2019 și astăzi vor spune da în fața ofițerului Stării Civile. Dar puțini sunt cei care știu cum a fost momentul în care Simona Halep a fost cerută în căsătorie. Potrivit Fanatik, Toni a fost ajutat de nașul lor de cununie, omul de afaceri Toni Mihale. Acesta este prieten din copilărie cu Toni și, bineînțeles, un îndrăgostit peste măsură de sport și abonat al clubului Inter Milano.

Focurile de artificii au impresionat-o pe Simona

Simona Halep nu a avut nici cea mai vagă idee că într-o seară frumoasă, în care ea și iubitul se uitau la film în casa de la Snagov, avea să fie cerută în căsătorie exact ca în filme. Toni a îngenuncheat în fața Simonei și i-a pus inelul pe deget, iar după ce sportiva a spus marele da, a început un foc de artificii, pe lac.

Simona a postat inelul de logodnă pe contul său de Instagram

Sportiva a fost extrem de fericită, așa că a postat o fotografie cu inelul pe contul său de socializare și imediat sutele de mesaje au început să curgă. ”E foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a mărturisit Halep la o întâlnire cu jurnaliștii.

Sursă foto: digisport, capital