Regele fotbalului românesc și regina tenisului, Simona Halep și Gheorghe Hagi, au planuri mari de afaceri.

Simona Halep și Gheorghe Hagi și-au unit forțele. Vor să dea lovitura

Gheorghe Hagi și Simona Halep s-au pus pe făcut bani. Cei doi demarează investiții noi în orașul Ovidiu. Pentru că au existat câteva zvonuri potrivit cărora Hagi ar pleca din acest oraș, unde are Academia de Fotbal, primarul a vrut să lămurească situația. Edilul a infirmat totul, precizând însă că fostul component al Generației de Aur și Simona Halep vor să dea lovitura.

Este în stadiul de autorizație de construire

Potrivit informațiilor oferite de focuspress.ro, primarul din Ovidiu, George Scupra, a declarat toate lucrurile merg din ce în ce mai bine. „Hagi este un apropiat al comunităţii noastre, este cetăţean de onoare. Businessul lui este în Ovidiu şi va fi, în continuare, în oraşul Ovidiu. (…)

Vorbim de două lucruri total diferite, separate. Farul, echipa care joacă în Liga I şi este foarte bine că este aşa şi ne bucurăm că este aşa. Dobrogea avea nevoie de o echipă şi un brand puternic. Pe de cealaltă parte, vorbim despre Academia Gheorghe Hagi, şcoala Gheorghe Hagi, pepiniera de copii talentaţi.

Care în continuare se află în Ovidiu şi se va afla în Ovidiu. Sunt două entităţi juridice separate.” a declarat George Scupra. De altfel, anul trecut, Hagi a cumpărat un teren de cinci hectare de la un proprietar privat și vrea să se extindă. “Sunt semnate deja autorizaţiile, sunt lucrări în curs, Hagi mai construieşte în oraşul Ovidiu încă șapte terenuri de fotbal.”, a comentat edilul.

Business în domeniul viticol

La rândul său și Simona Halep vrea să facă în cel mai scurt timp o cramă, sportiva bucurându-se deja de o plantație de viță de vie. „Se întâmplă investiţia deja. Vorbim despre Simona Halep. A investit în Ovidiu, în satul Culmea. Și în acest moment este în stadiul de autorizaţie de construire. Aşa că în cel mai scurt timp probabil că va demara şi lucrările. Are deja o plantaţie de viţă-de-vie, alta urmează şi îşi va construi o cramă.”, a mai afirmat primarul George Scupra.

Sursă foto: playtech, impact

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp