Ce îi leagă pe fata lui Gică Hagi de băiatul cântăreței Nicola

Ce îi leagă pe fata lui Gică Hagi de băiatul cântăreței Nicola
Apropierile copiilor vedetelor care nu sunt din aceleași domenii de activitate sunt mereu surprinzătoare.

Kira și Jonathan Alexandru au apărut în public, pentru împreună, să vedeți ce îi leagă pe fata lui Gică Hagi de băiatul cântăreței Nicola. Cunoscutul fotbalist și Nicola au fost emoționați maxim de copiii lor.

În vârstă de 25 de ani, Kira este fiica celebrului Gheorghe Hagi. Tânăra a studiat actoria în afara României, iar de o bună perioadă de timp a revenit în țară. Ea este, deja o actriță foarte apreciată. A cunoscut succesul, chiar pe scena Teatrului Notarra din București.

Fiul cel mic al cântăreței Nicola, Jonathan Alexandru, este solist, compozitor și actor. Are 25 de ani. Dacă despre fiica Regelui Fotbalului se știe că e extrem de talentată este și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles, partenerul ei, este muzician și actor cu un potențial excepțional, e masterand la Conservator.

Ce îi leagă pe fata lui Gică Hagi de băiatul cântăreței Nicola

În weekendul care a trecut cei doi tineri au apărut în public împreună. Kira Hagi și fiul cântăreței Nicola au jucat la Teatrul Nottara, în spectacolul Martha și George, în regia lui Filip Ristovski, pe un text de Ileana Răducanu. Aceasta a fost a treia reprezentație pe care o dau în pandemie.

Spectacolul e în două personaje, iar Jonathan Alexandru apare în dublă calitate: de compozitor și actor. Inspirat de piesă, tânărul a compus melodia Just Give Me a Chance, care a devenit și teaserul de promovare al acestui spectacol de teatru care, pentru el a însemnat debutul actoricesc.

Kira Hagi interpretează într-o producție a lui Michelle Obama

Recent invitată la Antena 3, Kira Hagi a vorbit despre cel mai recent proiect. Ea e implicată în animația produsă de Michelle Obama, Gofre şi Mochi, ce va fi difuzată de Netflix. În afară de calitatea de producător, fosta primă doamnă a Americii va și juca în această producție. La fel și Kira. Actrița va face dublajul în limba română, jucând rolul simpaticului personaj Gofre.

„Eu colaborez cu un studio de dublaj, aici, în România. Ei lucrează cu Netflix direct. Și m-au contactat pe mine, mi-au spus că m-au văzut în anumite proiecte și dacă doresc să vin să dau audiție.

Nu știam proiectul, dar fiind un job am zis: Prima! Mă găsiți acolo la prima oră. Și am ajuns acolo, am dat audiția și a fost foarte bine. Dublez vocea personajului Gofre, din serialul Gofre și Mochi, produs de Michele Obama. Pentru copii. Este istoria gastronomiei”, declara Kira Hagi la emisiunea de pe Antena 3.

Sursa foto: Instagram

Desertul care nu are rival. Tiramisu, preparat după rețeta Sophiei Loren

Recomandarile noastre