Simona Halep și iubitul, vacanță la aer curat. Au fost primiți cu pâine și sare

Simona Halep și iubitul, vacanță la aer curat. Au fost primiți cu pâine și sare
A muncit mult în ultimii 15 ani. Pentru prima dată după atât timp, Simona Halep și-a permis o vacanță la aer curat, împreună cu iubitul ei Toni Iuruc. Au fost primiți cu pâine și sare.

Pentru Simona Halep, o vacanță la munte, la aer curat este binevenită. După ce a renunţat la turneul de la Abu Dhabi, programat pentru 6-15 ianuarie, a plecat într-o escapadă împreună cu iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep și iubitul, vacanță la aer curat

Pentru prima dată în 15 ani, Simona Halep s-a putut bucura de o vacanță prelungită în România. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Toni Iuruc i-a făcut o surpriză campioanei, scrie capital.ro.

Ei au ales să meargă la munte, mai precis la Valea Doftanei, unde au făcut mare vâlvă. Au fost primiți de primarul din Valea Doftanei, Lucian-Vileford Costea. Edilul i-a oferit un imens buchet de flori și i-a primit cu pâine și sare. Sigur, a invitat-o în Primărie unde i-a făcut altă surpriză marii campioane.

Un sculptor din zonă i-a făcut un trofeu, o rachetă de tenis din lemn de nuc

„Simona a ieşit la aer după Sărbători, probabil, a vrut să ia puţin aer de munte. A fost o vizită neaşteptată. A dat un tur, s-a simţit bine. N-a fost prima oară când vine în Valea Doftanei, se pare că-i place zona. Suntem încântaţi, nu des te întâlneşti cu un asemenea campion”, a spus primarul din Valea Doftanei.

Un sculptor din zonă i-a făcut un trofeu, o rachetă de tenis din lemn de nuc. Sursa: capital.ro


Ristei și Naomi, dezbrăcați în public. Cum s-a întâmplat așa ceva

Recomandarile noastre