Simona Halep vorbește pentru prima oară despre relația cu soțul ei, Toni Iuruc. Iată de ce îl consideră perfect

Simona Halep vorbește pentru prima oară despre relația cu soțul ei, Toni Iuruc. Iată de ce îl consideră perfect
Simona Halep urcă tot mai sus pe culmile succesului. Astăzi a înregistrat o nouă reușită în plan sportiv, dar a și surprins cu declarații legate de soțul său.

Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-4, 6-4, în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Madrid, apoi urmează un meci cu Ons Jabeur, în sferturile de finală. Confruntarea de la Madrid va consemna al patrulea meci direct dintre Simona Halep și Ons Jabeur, capitol la care românca are avantaj, 2-1.

Victorie sărbătorită cu flotări

După meciul de la Madrid, Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a fost ”obligat”, la fel ca restul echipei, să facă 30 de flotări, cinstind astfel victoria. „Încă o victorie a Simonei înseamnă că trebuie să fac 30 de flotări”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram, unde a publicat un material video cu momentul în care execută exercițiile fizice.

Simona Halep apare și ea în clipul video și este surprinsă amuzându-se copios.

Simona Halep, succes pe linie

Tenismena a vorbit pentru prima oară despre relația pe care o are cu soțul ei, Toni Iuruc. Simona și-a deschis sufletul în fața publicului și l-a descris pe partenerul ei de viață în termeni măgulitori. „E perfect pentru mine!”, a spus ea pentru Tennis Majors.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, într-un cadru de poveste, la Constanța.
Nunta anului a avut invitați de seamă, inclusiv pe președintele României, Klaus Iohannis.